Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 – 22 august 2014

<< < (12/21) > >>

adrian.aslau:
Salutare la toata lumea,

avand in vedere ca vin din Timisoara, voi veni cu masina personala si ne vom intalni direct la Pensiunea Cheile Nerei. Poate sa imi confirme cineva ca adresa pensiunii este Sasca Romana Nr. 55 ?

Numai bine si pe curand!

Mihaela39:
Din pacate din motive legate de serviciu  nu mai pot participa la acesta excursie, deci ramane 1 loc liber. Am facut deja plata integrala. Deasemenea nu mai poate participa nici prietena mea – ea a platit doar avansul.
In total – 2 LOCURI LIBERE.
Daca este cineva amator sa participe ma poate contacta pe  e-mail “ marmih_72@yahoo.com”.
Luni o s-o sun si pe Samiza  sa-i spun despre retragerea noastra din aceasta excursie.

ela_nec:

--- Citat din: admin din Marți, 01 Iulie 2014, 22:09 ---Eu n-am intervenit pe lista. Este formata din inscrierea fiecaruia. Vad ca numele a aparut la o postare a ela_nec. Poate sa mai fie cineva cu acest nume? Acum n-am acces la lista, e in agentie. Daca nu e coincidenta ci doar o greseala am s-o descopar când revin...Acum sunt prins tare, sunt ultimele momente inainte de plecarea pe Coasta Dalmata... :)

--- Terminare citat ---

Ma numesc Mihaela Necula si m-am inscris la aceasta excursie...nu e o greseala , ci o coincidenta de nume.  :thumbup:

lilianchen:

--- Citat din: Acsella din Joi, 31 Iulie 2014, 12:06 ---
--- Citat din: admin din Marți, 29 Iulie 2014, 18:36 ---Vad ca pt microbuzul de Bucuresti mai este un singur loc. Lista arata in acest moment asa:

Microbuz Bucuresti:
1. Roxana S
2.Monica M  ( urcare din Pitesti )
3.Mihaela Necula
4. Cristina B
5. Cristina A
6. Crina M
7. Angelica Z
8. Alexa C
9. Gabi S
10. Elena A
11. Mihaela C
12.Mona G.
13.TatianaB
14.Ana-Maria
15. Kati A
16. Ema Elena (Elena N.)
17. Maria Alexandru
18. Iulia T
19. Bogdan M.
20. Cerasela A
21. Liliana H
--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

admin:
Vad ca la microbuzul de Bucuresti s-a depasit cu un loc capacitatea. Este insa posibil sa fie vreo renuntare fata de lista, pt ca aceasta circula de ceva timp. Am rugat-o pe Samiza sa-mi transmita lista si o sa verific in doua-trei ore.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă