Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 22 august 2014
admin:
Si mai frumoase sunt vazute pe viu...Fotografia nu reuseste intotdeauna sa-ti ofere intreaga imagine si perspectiva...Un astfel de exemplu - a unui loc pe care nu ai nici cum sa-l descri si nici fotografia incat sa-i surprizi pe de-antregul minunatia este "La carlige". Am oprit anul trecut sa facem baie acolo....Nera face un S pe portiunea aceea si asta-i face curgerea mai molcoma. Adancimea mai mare ii da nuante alternate. Si reflexia in apa a padurii si stancilor...Un colt de rai ce mai...
gp_online:
Vreau de ceva timp sa ajung sa vad cu ochii meii minunatiile din aceasta zona si e o buna ocazie sa cunosc personal unii din membrii acestui distins grup. Mai sunt locuri disponibile? (sau daca nu mai sunt e posibil sa se mai suplimenteze?)
O zi buna!
admin:
Da, mai sunt locuri disponibile. Actiunile la care nu mai exista disponibilitate, au mentionat acest lucru si pe site si pe forum. Asa ca ne vedem la Sasca Romana ! :)
admin:
Mi s-a pus azi o intrebare, daca ajungem la Cascada Bigar. O sa ajungem si acolo, pt ca vreau sa repetam experienta de anul trecut cu excursia la Oravita, apoi cu trenul Oravita - Aninoasa...linia pt care se lupta atata lume sa ramana in functiune. Prezenta noastra este o man de ajutor. Cu cat o sa se viziteze mai mult cu atat sansele ca aceasta bjuterie sa dispara o sa scada.
O sa folosim ocazia si o sa dam o fuga pana la paralela 45, acolo unde se afla si Cascada Bigar.
ave caesar:
O nelamurire: si eu m-am inscris mai demult pentru Cheile Nerei dar inca nu am primit de la agentie e-mail ca sa platesc avansul. Sau inca nu s-a inceput plata avansurilor ? Multumesc.
O seara placuta !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă