Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014

<< < (17/19) > >>

Plusar:
dupa intoarcerea din Sardinia inteleg pe deplin logica primarului: rezolvi problema cu minim de efort !  :slap:

http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-18173631-oras-din-sardinia-gasit-modalitate-reduce-somajul-plateste-somerii-plece-strainatate.htm

almi_gabi:
Cateva din fotografiile facute de mine. Binenteles incep si eu cu insula Capri.

Aici una din grotele din jurul insulei unde apa avea o culoare incredibila.

O imagine "furata" peste gardul unei gradini particulare in care era o expozitie si unde proprietarul ne atentiona - no photo, no photo !!!  :rtfm:

Multa ceramica desenata cu modele de fructe !!

Ce a fost nou pentru mine la aceasta vizita in Capri si m-a impresionat in mod placut este biserica San Michele din Anacapri ( a nu se confunda cu vila San Michele ) - o bisericuta simpla pe exterior dar impresionanta prin podeaua sa de ceramica pictata si care se poate vedea in totalitate doar daca urci la etajul superior unde se gaseste orga.

Si o vedere a portului Grande Marina inainte de plecarea ultimului vas catre Napoli.

Am inceput sa trimit catre voi din fotografiile pe care le am cu fiecare in parte. Sper sa va placa si sa aveti rabdare deoarece eu sunt asa mai molcoma de felul meu si greu le dau ca find gata de trimis.  :blush:  Plus ca am avut de luptat cu diferenta de .... clima !!  oO

admin:
Am strabatut aleile Pompeiului si ne-am minunat cu totii cat de avansati erau locuitorii sai. Spuneam atunci ca mi-ar placea teribil sa vad cum arata Pompeiul in acele vremuri, inainte ca cenusa vulcanica sa-i astupe iesirea la mare si sa-i inece strazile si casele. Si iata ce am gasit:

www.youtube.com/watch?v=W4eF1tw8_nU

liviu59:
Ce fotografii! Nu ma mai satur privindu-le. Multumesc, Gigi, multumesc alami_gabi. Probabil o sa visez frumos la noapte.

admin:
Astept telefonul care sa ma anunte plecarea microbuzului din Bucuresti spre Sarbatoarea Toamnei. Pana atunci, cateva fotografii cu Pompeii...

Vesuviu

Primul meniu gen Casa de Piatra...Acolo intrau marinarii sositi de pe mare si isi alegeau... ;)

Printre primele oglinzi fabricate vreodata. Este din chihlimbar si apartinea uneia dintre familiile bogate din Pompeii

Un SPA in antichitate. Apa cadea in valuri pe scari si producea efectul de "bule"...De fapt SPA este ceva inventat de romani. Ne explica ghida ca este un acronim de la "Salut Per Aqua” adica tradus din latina sanatate si relaxare prin apa.

Casele erau superb decorate cu picturi murale

Fotografii din ce a mai ramas din zona administrativa a orasului. Acolo unde se afla municipalitatea, Templul lui Jupiter...

Spre iesire printre ruine se poate vedea perfect Vesuviu cel care a ingropat orasul. Conservandu-l pentru a-l vedea si noi... :-[

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă