Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014
Plusar:
Gigi stii cumva daca astia pe low cost ne da ceva de umplut matul ? cat despre prognoza meteo vad ca e soare pe linie asa ca nu-mi iau geaca de ploaie , maxim un pulover ... dar si asta cu inima indoita :P
admin:
La Blue Air poti sa uiti...de papica Doru. :-\ In locul jachetei pune 2-3 sandviciuri...ca pana seara e destul...Pluover-ul e bun, nu se stie seara cum e in Sardinia...
admin:
Oricum vezi cum te imbraci sa nu atragi atentia in Cartierul Spaniol ca esti rentier... Eu oricum n-am sa le spun nimic la ce ora te trezesti dimineata... :), doar ei sa nu observe ceva... ;D ;D ;D Noroc cu Daniela ca e creola si poate cu ea in fata nu o sa te remarce....
Plusar:
n-am ce face ... oricat m-as stradui arat minunat si imbracat in zdrente :(
admin:
Va scriu intr-o scurta pauza. Azi urmeaza sa ne mutam in Sardinia. Excursiile si vizitele noastre in zona Golfului Napoli, Peninsula Sorrento si Coasta Amalfitana s-au incheiat ieri seara, cu Insula Ischia. Care vreau sa va spun a fost cea mai placuta surpriza! :) Citisem bloguri, impresii, stiam ca italienii o considera mai frumoasa decat Capri, dar nu credeam...Ieri m-am convins. Exceptionala, cu o multime de locuri frumoase. Ghidul nostru Pasquale a deschis o cutiuta, pe care am s-o umplu anul viitor... :)
Am strabatut Coasta Amalfi si pe uscat si pe mare, ne-am bucurat de peisajele de pe Capri, am fost cu Angelina la Pompei, am vizitat Sorrento, am strabatut cu Daniela strazile vii ale orasului Napoli...Tare fain, m-am simtit minunat pana acum. Astept Sardinia, cu plajele ei, cu muntii stancosi, cu apa de smarald...O sa va scriu si o sa postez cateva din cele peste 2500 de poze pe care le-am facut pana acum.... ::) Dar cand ma intorc, dupa Sarbatoarea Toamnei. Pt ca intai trebuie sa ne distram!!! :thumbup: :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă