Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014

<< < (14/19) > >>

admin:
Ufff, Samiza mi-a atras atentia de dimineata... :-[ Meridiana are alt regim de bagaje decat Blue Air si limiteaza la 23 kg bagajul de cala!!!! Cum avem si zboruri interne, trebuie luat in calcul si acest aspect....

Din conditiile lor de check in:
- un bagaj de cala de 23 kg
- un bagaj de mana de 8 kg, dar cu dimensiunile maxim admise de 55 cm x 40 cm x 20 cm

Deci atentie la greutatea bagajelor, pt ca depasirea costa mult! De regula un bagaj de calatorie, in conditiile unui troler 65 cm x 45 cm x 30 cm, adica unul decent, mediu, cantareste cca 15 - 19 kg, n-am intalnit sa fie peste 20 kg. Si am vazut cateva sute de bagaje inainte de plecare....

Deci n-ar fi motive de teama...daca aveti un bagaj decent... :)

almi_gabi:
hmm,  deja aud "bazaitul" orasului Napoli - o fi de la filmuletele cu Napoli si cu muzica italiana la care m-am uitat in ultima vreme   :giggle:

Nu stiu cum sunt altii dar eu atunci cand fac bagaje ma sucesc de 10 ori pana ma hotarasc care sunt lucrurile pe care le iau cu mine si mai ales ordinea in care le bag in bagaje ( sa fie usor de ajuns la ele).  Eu iau in calcul si ceva spatiu de rezerva in bagaje care sa fie pentru eventualele cumparaturi facute pe acolo, cu toate ca de cele mai multe ori revin doar cu niste suveniruri mici gen magneti de frigider.   :)

admin:
Gabi, tu esti un exemplu de cumpatare in ceea ce priveste bagajul...Aproape fara exceptie al tau e cel mai mic. Dar se pare foarte eficient, pentru ca niciodata nu te-ai plans ca-ti lipseste ceva...Imi aduci aminte de o colega americanca, care avea un bagaj de liliputan...Dar culmea era in fiecare zi in alta tinuta...Si in ce tinute! :whistle:

CristianT:

--- Citat din: admin din Vineri, 12 Septembrie 2014, 08:51 ---Gabi, tu esti un exemplu de cumpatare in ceea ce priveste bagajul...Aproape fara exceptie al tau e cel mai mic. Dar se pare foarte eficient, pentru ca niciodata nu te-ai plans ca-ti lipseste ceva...Imi aduci aminte de o colega americanca, care avea un bagaj de liliputan...Dar culmea era in fiecare zi in alta tinuta...Si in ce tinute! :whistle:

--- Terminare citat ---
Dupa cum iti aduci si acum aminte cu nostalgie cred ca si tinutle erau liliputanae!!! :D Din motive e spatiu desigur.  ;)

admin:
Nu, e la ce te gandesti Cristian... :giggle: Cristi, Cristi...  Colega asta a mea era nora presedintei companiei care mergea peste tot cu noi, asa ca iti dai seama ca nu-si permitea nimic extravagant sau ....provocator, asa cum te-a dus pe tine repede mintea, vai, vai!  :) Pai asa ma stii tu pe mine sa fluier cand vad o fusta scurta?!  ::) Te rog sa nu te mai gandesti la prostii... ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă