Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014
ioanam:
Am o intrebare: mono-bunicii pot participa in tabara de la Paltinis?...asta deoarece un monobunic a fost initial (si, de cele mai multe ori, este inca un monoparental)
admin:
Ioana iti raspund aici, dupa care cele doua mesaje au sa dispara, pt a ramane doar ce tine de aceasta actiune. Taberele de monoparentali sunt o sectiune separata, au sa apara mai multe detalii despre acestea, dar cand ajund la acel topic, special pt cele doua tabere. In principiu da se poate, cu conditia ca si bunicii sa participe la program, pt ca totul este gandit interactiv. :)
Plusar:
intr-adevar , este neplacut mai ales pentru unul din ceilalti 8 deoarece eu mi-am platit azi avansul ! :box:
astept cu nerabdare sa ma plimb noaptea prin Napoli mai ales ca mi-am facut incalzirea in rau-famatul cartier Macarena / Sevilla ! :whistle:
Gabi sb:
eu renunt, as fi vrut sa vin si cu o prietena, dar cum nu mai sunt locuri......... ma voi orienta spre altceva
admin:
Lista se pare finala este urmatoarea:
1.Plusar
2. Dorina P
3. Anisoara C
4. Sabina D
5. Gabi A
6. Elena Dem.
7. Eugenia H
8. Nicoleta S
-----------------
Mai este doar o confirmare de plata si va deveni finala.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă