Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014

<< < (4/19) > >>

admin:
Completez:
1.Plusar
2. Soryna_62
3. Anisoara C
4. Dadus 99%
5. Gabi A
6. Elena

admin:
Incepand de azi, inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la "Rezervari". Am finalizat pregatirile pentru 2014, gasiti acolo trecute toate actiunile care se vor desfasura anul viitor si perioadele. Urmeaza sa detaliez inca o parte din ele, asta se va intampla zilele urmatoare. 

eugenia93:
un loc pt mine ,nu ratez Sardinia

Gabi sb:
si eu vreau.....

admin:
Inscrierile la aceasta excursie sunt momentan inchise, pana cand vedem exact daca lista de inscrisi se concretizeaza in rezervari. Cu ultimele inscrieri, cele de ieri am ajuns in acest moment la 9 inscrisi, peste numarul maxim de participanti la aceasta excursie

1.Plusar
2. Soryna_62
3. Anisoara C
4. Dadus 99%
5. Gabi A
6. Elena Dem.
7. Eugenia H
8. Nicoleta S
9. Gabi SB
------------------
Este neplacut, pentru ca unul dintre inscrisi nu va putea participa... :( Limitarea de disponibilitate la aceasta excursie se datoreaza microbuzului cu care o sa circulam in Sardinia, are 8 + 1 locuri. Nu am alta solutie de transport acolo, inchirierea unu bus&driver pe insula ar mari mult pretul si nu mai avem nici flexibilitatea pe care am gandit-o pentru aceasta excursie.

Din pacate in aceasta situatie vom fi nevoiti sa folosim regula ordinii achitarii avansului, locurile urmand a fi ocupate in functie de data confirmarii de plata a avansului. Samiza va contacta si pe ultimii inscrisi, urmand sa comunicam lista finala, cea a participantilor. Nu vrem sa dezamagim pe nimeni, incercam sa vedem cum putem multumi pe toata lumea care-si doreste sa ajunga acolo.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă