Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014
IuliaT:
Multam fain :smitten:
Cel mai sanatos e cardul...pana la urma cursul de schimb nu e mare afacere sau paguba si esti linisit cu ceva numerar de buzunar
admin:
Ma uitam acum la top destinatii in Europa. Surprinzator sau nu, Dublin-ul este pe 5...inaintea Vienei...
IuliaT:
acum o sa ne lamurim daca merita Dublin pozitia 5 :)
oricum castelele/ peisajele sunt faine diseara fac program de vizitare online Scotia :)
sunt oarecum surprinsa ca Irlanda are ca moneda Euro...au renutat ei la pounds ...
admin:
Am raspunsurile de la toata lumea in ceea ce privesc vizitele la Fabrica de bere Guinness si "calare pe butoi" la Distileria de whisky din Edinburgh.
Pt Fabrica Guinness s-au inscris toti participantii la excursie, deci o sa mergem acolo 11 persoane
La Distilerie 9 persoane (mai putin Adriana D si Cristina P)
In concluzie am sa cumpar centralizat pentru toata lumea care a optat pt vizitarea fabricilor, urmand ca acolo sa-mi platiti contravaloarea tichetelor de vizitare.
In legatura cu propunerea mea de a cumpara Explorer Pass pt vizitarea castelelor scotiene, am primit 50% din raspunsuri pozitve, 50% nu au optat sau au spus ca isi cumpara de acolo. Nu isi facea sens sa cumpar doar 50% vedem acolo cine doreste si cine nu si cumparam de la un centru. de vanzare a acestor pass-uri.
Niculina:
Se apropie cu pasi repezi plecarea spre Irlanda.
Gigi poate reusesti sa postezi in timp util cateva idei despre clima, bagaje.Avand in vedere ca la avion bagajul e limitat, sa nu luam cu noi lucruri inutile(stii cum sunt femeile la facut bagaje).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă