Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
wonderland:
Io zic intai sa va balaciti si apoi sa va infruptati :giggle:
Oricum, spor la bagaje, drum bun si relaxare fara limite. O sa veniti aburiti si inmuiati bine. :thumbup:
admin:
Am trecut-o la actiuni incheiate, desi nu tot ce a tinut de excursia aceasta s-a sfarsit...Inca ma mai lupt cu virusii...
wonderland:
Cum de te-au prins ? :( :bully:
Daca nu e chiar de medicamente, o tuica fiarta cu piper s-ar putea sa ajute. Insanatosire grabnica! :strong: :bow:
admin:
Nu am sa ma mai bat niciodata in piept ca de mine nu se prinde virusu'...Am fugit acum la Sibiel, doar doar il pierd pe drum...In Ungaria n-am reusit, desi m-am miscat continuu intre Hajduszoboszlo, Debrecen si Hortobagy...Al naibii uratania s-a agatat (nu doar) de mine si nu mi-a mai dat drumu'...Oricum era vanjos, de-al nostru...Si in loc sa fie multumit ca l-am plimbat, l-am imbaiat, l-am dus la Csarda, la Mangalica Festival, la Parcul National Hortobagy...el ne-a chinuit...
wonderland:
Da, toamna trecuta a intrat un virus vanjos rau pe...piata. :(. Erati, mai multi si l-ati plimbat peste tot? Ati fost un fel de...pericol public. :faint:
Hidratare, citrice, cei de ghimbir, pe langa alte medicamente. As spune si...odihna, dar stiu ca nu e stilul tau. In orice caz, stai departe de cel mic.
Cand va faceti bine, sa ne aratati si niste poze de pe unde v-ati scaldat virusii.
Pana atunci, sanatate! :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă