Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
Ovidiu:
Salut Gigi. Vom veni cu masina personala pentru ca noi mai avem si vineri activitate la scoala. In jur de ora 18:30 vom ajunge in Sibiu astfel incat sa ne sincronizam si cu Maya sa mergem toti la Gur Raului. Am inteles de la doamna Samiza ca la intoarcere nu mai ajungem la Gura Raului, asa ca noi am prefera daca nu incurcam, sa lasam masina la tine sa fie mai usor la intoarcere. Multumesc mult de solutie, dau o sticla de vin :)
admin:
O palinca...ca doar mergem in Ungaria! ;D
Va astept atunci si plecam impreuna de la mine, apoi le luam pe Niculina si Maya si...spre Gura Raului!
hiperion:
Radu sunt! Daca ajung si eu in Sibiu inainte de ora 18, voi avea si eu un loc in microbuz? Mi-am notat nr de telefon! :)
Ovidiu:
Da Gigi dam cu palinca :) te sunam cand suntem aproape de Sibiu sa ne ghidezi. Multumesc mult.
Niculina:
Salutare, Gigi.Plec cu Maya vineri la 10.30 din Iasi.Poate postezi in timp util(eu plec joi din Botosani) ceva informatii despre ce bagaje sa luam, ce bani(card sau euro sau forinti).Astept cu drag sa ne revedem si sa petrecem zile frumoase cu tot grupul(ca si in Adriatica).Am inteles ca merge si Samiza, deci avem un ghid bun si la shopping.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă