Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
Ovidiu:
Buna Gigi. Necunoscandune ( inca ) personal, nu mi-am permis sa vorbesc la pers I sing. Noi din Brasov venim doi, in principiu ar fi ok sa ajungem al ora 18. Dar in cazul in care trenul intarzie se poate lua un taxi pana la Gura Raului? Ar mai fi o varianta sa vin cu masina personala pana la Sibiu, dar nu stiu unde poate fi parcata in siguranta pe perioada sejurului. Stii undeva un loc unde ar putea fi lasata in siguranta?
Mltumesc mult.
maya:
Buna Gigi
Din Iasi sunt 2 curse, una la 7.00 care ajunge la 15.30-16.00 si una la 10.30 care ajunge la 19.00-19.30 (din cate mi-au spus la autogara). Cu Samiza vorbisem sa plecam cu cea de 10.30, dar nu ajunge la 18.00. Cum sa procedam (eu si Niculina)? Rezervam la 7.00 sau la 10.30? Eu socotisem luand in calcul microbuzul din Bucuresti care pleaca la 16.00 de acolo si ne-am incadra sa venim cu a doua cursa. Dar asteptam recomandarea ta. Scuze ca te mai deranjam si noi cu organizarea asta.
wonderland:
--- Citat din: admin din Luni, 07 Aprilie 2014, 07:00 ---Va trebui poate sa o schimb, cu o fotografie pe cand aveam vreo 30 de ani... :) :) :)
--- Terminare citat ---
adică de acum 5 cinci ani? :angel: :magic: :thumbup:
admin:
Da, da...multumesc Alis... ;D ;D ;D
admin:
Maya luati cel de 10.30, uite este posibil ca si Ovidiu sa intarzie un pic si atunci vin la 19.00 la gara - autogara, sunt una langa cealalta. Asa va pot lua impreuna pe toti patru. Asta daca Ovidiu alege aceasta varianta.
Pt orice exista o solutie buna Ovidiu. Daca alegi sa vii cu trenul, va pot lua pe toti patru asa cum ii explicam Mayei, daca alegi sa vii cu masina personala o poti lasa sau direct la Gura Raului, acolo e in siguranta la pensiune, sau la mine acasa in curte.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă