Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
maya:
Buna seara
Imi cer scuze ca imi dau si eu cu parerea, dar pentru Niculina ar mai fi varianta sa ajunga in Iasi pana la ora 10 cu un microbuz din Botosani, apoi sa mergem impreuna la Sibiu. Din Iasi pleaca 2 autocare spre Sibiu, unul pe la 8 si altul pe la 10 dimineata. Asta pe data de 11. Evident ca pentru a admira Sibiul nici nu stiu daca ar fi de ajuns o zi.
Daca am inoportunat cu sugestia mea imi cer scuze.
Niculina:
Maya,multumesc pt sfat, cunosc varianta asta cu Iasi-ul(asa am procedat cand am fost la carnaval anul trecut).
Dar prefer sa ma odihnesc o noapte in Sibiu(din motive de sanatate).Dar o sa ma gandesc si la varianta asta, ca daca nu-mi rezolv cu serviciul pt ziua de joi va trebui sa merg prin Iasi vineri.
Niculina:
Se poate sti cu aproximatie la ce ora se ajunge in Sibiu la intoarcere?Ca sa stiu daca trebuie sa-mi rezerv o noapte in Sibiu si pt atunci.
wonderland:
hop si io - ar merita, doar daca vrei sa ajungi mai devreme in Sibiu, sa te conectezi in Roman cu cel care pleaca din Iasi, la 7 sau la 10.30.
Oricum nu scapi de noaptea de cazare, dar macar prinzi si o plimbare de seara prin Sibiu. :)
admin:
Niculina, din Hajdu plecam de regula in jur de ora 9.00. Pana in Sibiu cca 6 ore, plus diferenta de fus orar, plus o oprire de masa si pauza obligatorie sofer, inseamna 16.30 - 17.00.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă