Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
admin:
Niculina, Gura Raului este la 12 km de Sibiu si in jur de 16 de Paltinis. Nu este pe directia autocarului cu care sosesti. Iti recomand sa vi cu o zi mai devreme sa stai intr-o locatie din Sibiu (la acea ora doar cu un taxi poti ajunge la Gura Raului), iar a doua zi cand microbuzul de Bucuresti va ajunge in oras, sa urci si sa mergi impreuna cu ceilalti la Gura Raului. Ziua o poti intradevar petrecere intr-un oras frumos, ca Sibiul. Ai ce face si vedea! :)
Niculina:
Poate imi recomandati o pensiune in Sibiu avantajoasa ca zona si pret.
Serena:
:'(am ratat băiţa! |o
Niculina:
M-am hotarat sa vin de joi 10 aprilie la Sibiu.Am gasit cazare la pensiunea Cara Romana I si pensiunea La Viorel.Ce-mi recomandati sa aleg?Poate mai vine cineva cu o zi inainte si putem imparti camera.Poate imi puteti da un nr de tel de la o firma de taxi serioasa(ajung la ora 23 si n-am curaj sa iau un taxi la intamplare).
admin:
Niculina, ti-as spune cu drag daca as stii care este mai buna dintre cele doua. Nu avem insa colaborari locale si de aceea nu stiu sa evaluez locatiile din Sibiu. Pe Viorel Isaila il cunosc, dar niciodata asta nu poate fi o garantie. Locatia lui este foarte aproape de gara, sunt pana acolo nu mai mult de 500 m, deci cu un bagaj decent nu cred ca e cazul de taxi. Care oricum ca sa ajunga acolo trebuie sa dea un ocol de cateva strazi, din cauza unui sens unic. Cealalta pensiune nu stiu unde e, in Sibiu sunt o puzderie de locatii, aproape la 2 strazi e o pensiune....Nu stiu feed-back-uri pt ca nu am deloc tangenta cu locatiile din oras si nici cu clientii care poposesc aici. Imi pare rau ca nu te pot sfatui.
Ca si taxi, eu merg cu 0269 953, este cea mai cunoscuta companie. Oricum distantele sunt scurte la noi, cu 10 lei stabati orasul... :)
Daca ramai la Sibiu (decizia e foarte buna), am sa-ti dau numarul soferului de microbuz sa te ai din oras si sa mergi pt urmatoarea noapte la Gura Raului impreuna cu ceilalti care vin din Bucuresti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă