Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97777 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #255 : Marți, 11 Martie 2014, 08:56 »
Wonderland, am vazut ca ai pus o poza cu nunta pentru turisti. Seara dupa ce am plecat pe la pensiune am fost la organizatori. Mai multi mi-au spus ca ar fi interesati sa participe la acest tip de eveniment inedit, atat de interesant incat ati vazut a luat marele premiu international al FIJET-ului, Golden Apple. Mi-au promis ca intr-o saptamana o sa-mi poata oferi o cotatie si un program pentru acel eveniment. Mi-au dat doar cateva repere:
- cazarea se va face in 4 -5 pensiuni, cele 3 pe care le-ati vazut deja, plus una -doua apropiate
- numarul de participanti vor fi undeva maxim 40 de persoane (ati inteles la explicatiile Stelianei, ca trebuie sa fie un numar egal de sateni cu cel al turistilor - si imi spunea ea ca nu o sa gaseasca mai multi compatibili cu voi...)
- va fi un alai, cu cai, cu mers din casa in casa, respectiv, pensiune in pensiune. La fiecare nuntas va fi pregatit cate ceva de baut si de gustat. Vreo 2 ore o sa se mearga prin sat si doar apoi se ajunge la sala, la Caminul Cultural
- acolo va va astepta o formatie de muzica populara si masa pusa, ca la o nunta taraneasca
- satenii vor fi imbracati toti in costume din Marginime, vor manca alaturi de voi si vor interactiona direct (de aceea se cerea fi paritate - practic fiecare are in "grija" pe cate cineva). Veti juca impreuna, iar daca nu stiti...veti invata cu ocazia asta dansuri de pe la noi.
- o parte o sa fie cu muzica populara, mai apoi veti ramane, cu muzica pregatita de petrecere, satenii o sa se retraga incet - incet.

In completare, i-am solicitat sa facem duminica o excursie pana la ei la coliba, pe Platoul Godia, acolo unde a fost vatra satului si sus in pauza de drumetie sa va ofere o masa cu balmos ciobanesc adevarat. Plu bineinteles, o slaninuta, o ceapa, o branza proaspata, chiar de acolo...

Cand o sa stiu mai multe, am sa postez pe forum, cu poze, cu mai multe explicatii. Asta am gasit-o pe net...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #256 : Marți, 11 Martie 2014, 09:19 »
Gigi, tie ți-ar sta bine ministru la turism :thumbup:
E de admirat efortul, generozitatea și dragostea cu care promovezi locurile si tradițiile românești!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Ani Marie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #257 : Marți, 11 Martie 2014, 09:57 »
Cata dreptate ai Wonderland, cu Gigi ministrul al turismului, am trai doar din turism, are ce promova.

Minunate idei ai Gigi, sper sa pot participa si eu la nunta.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #258 : Marți, 11 Martie 2014, 10:14 »
Am o poză tare! cu Romeo si Faraonul, despre care n-am mai aflat dacă era mumie sau ființă vie  :D. Oare mă lasă Romeo sa o postez? :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #259 : Marți, 11 Martie 2014, 11:58 »
Multumesc Wonderland, dar poate un astfel de personaj sa fie ministru al turismului ?!  ;D ::) ;D ::) ??? :o :( ;D ;)

www.youtube.com/watch?v=C-gTWmgXzaY

Am primit clip-ul ca replica la costumul meu de carnaval....Ha, ha, ha,... chiar asa aratam?  ;D ;D ;D ;D

Offline Ani Marie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #260 : Marți, 11 Martie 2014, 13:52 »
superb

Offline ana-maria

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Bine am venit in grupul nostru!
« Răspuns #261 : Marți, 11 Martie 2014, 14:47 »
Am o poză tare! cu Romeo si Faraonul, despre care n-am mai aflat dacă era mumie sau ființă vie  :D. Oare mă lasă Romeo sa o postez? :)

Romeo se lasă postat .... O0

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #262 : Marți, 11 Martie 2014, 16:10 »
Atunci sa-l postam :thumbup:

Cleopatra se lasa si ea postata? :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #263 : Marți, 11 Martie 2014, 16:23 »
Am primit clip-ul ca replica la costumul meu de carnaval....Ha, ha, ha,... chiar asa aratam?  ;D ;D ;D ;D

Nici pe departe, tu aratai mai rotund si mult mai gratios :tomato:

Offline SoriCami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #264 : Marți, 11 Martie 2014, 17:06 »
Dragii mei, am avut, alaturi de voi, o experienta fantastica, o demonstratie in forta a ceea ce inseamna prietenie, camaraderie, veselie si spontaneitate. Am apreciat enorm faptul ca fiecare s-a straduit, mai ales la parada mastilor, sa dea tot ce-i mai bun si mai frumos. In limita timpului pe care mi-l va permite slujba, voi fi alaturi de voi.
Felicitari si admiratie pentru Gigi si Samiza! Bine s-a zis mai inaintea mea, ca de asa ministri ai turismului am avea nevoie. Plini de entuziasm, grija pentru turisti si, nu in ultimul rand (ceea ce este de admirat si de urmat), un respect profund, aproape pios, pentru traditia romanilor! Doamnelor, plecati-va in fata lor, domnilor, jos palaria!
Cu drag, Sorina.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #265 : Marți, 11 Martie 2014, 19:33 »
Tocmai am expediat un pachet cu poze pe we transfer. Vedeti ca nu le pastreaza decat 9 zile. :giggle: Enjoy!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #266 : Marți, 11 Martie 2014, 22:04 »
Sabina si Crina - se pare ca adresele voastre de email sunt gresite, asa mi-a spus we transfer, cand mi-a returnat pachetul cu poze.
Stiu ca am mai postat o data pe Romeo, dar m-am gandit sa fie la un loc cateva din poze. Cleopatra sper sa nu se supere, n-am mai asteptat acordul, dar e nerecognoscibila total ;). Asta a si fost criteriul dupa care am ales pozele pe care sa le postez. Daca totusi am suparat pe cineva, apasati Report to moderator, cu mesaj pentru Gigi sa stearga poza :(

Doamne ce parada de frumusete la Carnaval. Si ceva magic s-a intamplat. La revenirea acasa, chiar am gasit primavara in toata splendoarea :yeah:

Senzatiile tari ale serii :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #267 : Marți, 11 Martie 2014, 22:30 »
Multumesc celor care au trimis poze.  :kissing
Am gasit o poza cu trubadurul nostru, in care e mai greu de recunoscut, dar in care se poate admira costumul. ma mancau degetele sa o postez, dar cred ca nu e bine sa intind coarda.  :D

Nu ma pot abtine totusi.
Cum era? combinatia cea mai buna, si cuminte si capsuna :thumbup: :kissing:

Incepe sa-mi fie ciuda ca am ratat momentul cu pozele de la receptie. Ce sa-i faci nu le poti avea pe toate. si drumetia la schit, si poza la intrare. Astept totusi de la Doru, pe email  :dance:

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #268 : Miercuri, 12 Martie 2014, 01:28 »
Va multumesc tuturor pentru poze. Acum le-am trimis si pe cele facute  mine.
 Am petrecut alaturi de voi un weekend minunat, plin de voie buna, rasete, dans si muzica....intr-o atmosfera de poveste, cu printi si printese, trubaduri si domnite, clovni si magicieni si multe alte personaje interesante si inspirate. Am sarbatorit impreuna venirea primaverii si ziua femeii...la Sibiel, care inseamna pentru mine, si cred ca si pentru multi altii, "acasa" Singles Camp.  :) ;)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #269 : Miercuri, 12 Martie 2014, 07:10 »
Gabi, asa e. Cat de multe lucruri frumoase, interesante si captivante s-au intamplat intr-un timp asa de scurt.
Un 8 Martie inceput in ritm de salsa, si incheiat spre dimineata cu pantofiorii aurii de la Lucian :kissing: Iar intre timp, o clipa n-am stat.  :dance:
Mai risc o data...  ;)