Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97730 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline maya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #180 : Duminică, 02 Martie 2014, 14:25 »
Buna wonderland

Eu sunt maya, sunt recent inscrisa in SC si incerc sa identific pe cineva din Moldova. Eu sunt din Iasi. Urmaresc cu placere toate postarile voastre, dar nu am scris. Esti din Iasi?

Offline maya

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #181 : Duminică, 02 Martie 2014, 14:29 »
Imi cer scuze, nu stiu daca am voie sa pun aceste intrebari, dar as vrea sa particip si eu la niste actiuni si incerc sa ma orientez sa vad cu transportul cum e mai bine pana la Sibiu. Intr-adevar drumul e de 9 ore, deci sunt practic 2 zile dus-intors.
Scuze daca am gresit cu ceva.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #182 : Duminică, 02 Martie 2014, 15:50 »
Nu, nu Maya, n-ai gresit cu absolut nimic, este foarte bine ca incercati sa va grupati. Asa se si procedeaza. Wonderland nu e la computer, cu siguranta iti raspundea...O fac eu in locul ei acum si ea ma ajuta mult...Este din Iasi, asa ca am sa va pun in legatura.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #183 : Duminică, 02 Martie 2014, 17:21 »
Ei, salut Maya. Receptie. Acum am aterizat pe aici.  :kissing:
Da, e mai...provocator, pentru noi din Iasi, dar asta face experienta si mai provocatoare.  :) Mai sunt fete din  Iasi, si din Moldova. Numai nu prea intra pe aici :).
Vorbim, pe aici sau altfel,  după ce Gigi ne pune in legatura. Vii si la Carnaval?

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline maya

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #184 : Duminică, 02 Martie 2014, 23:07 »
Multumesc mult pentru raspunsuri. Sincer imi era frica sa nu fi incalcat vreo regula. Dar ma bucur ca si Gigi m-a linistit ca nu am gresit. Si ma bucur ca mai sunt in SC din Iasi. Wonderland vorbim cum consideri tu ca e mai bine, eu nu am experienta si nu prea stiu obiceiurile de pe aici si nu as vrea sa intru cu stangul in grup.

Din pacate la Carnaval nu merg si una din cauze e tocmai acest drum dus-intors. Dar m-am inscris in Ungaria si in Andaluzia. Daca ar fi fost dupa mine as fi mers in toate excursiile, dar ca sa putem cheltui atatia bani tre sa ii si castigam.

Oricum eu am vise de calatorie de mult timp si abia cand am descoperit SC am realizat ca le pot indeplini. Mereu ma loveam de faptul ca pt o persoana nu erau oferte. Dar banuiesc ca multi de aici au trecut prin asa ceva.

Multumesc lui Gigi si Samizei pentru realizarea viselor mele. Si voua, evident, ca nu ma simt ... ozn ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #185 : Luni, 03 Martie 2014, 07:24 »
Mesajul lui wonderland, postat la Articole "Poezii":

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #186 : Luni, 03 Martie 2014, 07:38 »
Gata, am intrat in linie dreaptă cu pregătirile! Zilele până la plecare vor fi pline, iar sfârșitul de săptămână....fulminant! *|* :yeah:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #187 : Luni, 03 Martie 2014, 07:47 »
Sarutmina! Salut!
Eu o sa vin cu masina vineri pe 7. O sa fac o mica deviere de circa o ora la Valcea sa imi platesc impozitele.
Pot sa iau doua persoane.

PS Gigi nu gasesc costum pe marimea mea. Asa ca ramin la masca desi peste ochelari .... Ai masti de rezerva pe acolo?! :laugh:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #188 : Luni, 03 Martie 2014, 08:03 »
Cristian, o pelerină n-ar fi bună? Zicea Gigi ceva de un magazin de inchirieri costume in Sibiu :)
Mi-ar fi plăcut să fiu pe...traseu. Se pare că tot cu varianta de 9 ore pe drum voi ajunge :strambatura:

:offtopic: daca tot platesti impozite, poate completezi și formularul de 2 % (230, 200).  :applause:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #189 : Luni, 03 Martie 2014, 09:29 »
Hai sa recapitulam un pic ca numai maine nu-i poimaine...si... *|* :dance: :dance: *|* :dance: :dance:

Ultima lista de microbuz este aceasta:
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Dana N
6. Dorina S
7. Aurelia T
8. Iulia I
9. Florin I
10. Mariana V
11. Laur S
12. Violeta Dinca
13. Carmen Dinca

Trebuie ca maxim miercuri sa transmit aceasta lista catre transportator sa o anexeze la foaia de parcurs. Rugamintea mea este ca in situatia in care mai sunt persoane care doresc sa vina cu microbuzul, sau mai sunt renuntari, va rog sa-mi comunice in acest interval de doua zile, aici sau daca nu au cont pe forum, pe Email office@singlescamp.ro

Drumetie se va tine cu cat de putini participanti, chiar si unu - doi si joi si luni. Doar ca trebuie sa stiu cine s-a decis sa vina si in ce zi. Drumetia inseamna un minim de echipament, am scris despre asta cateva mesaje mai sus si un pic de efort fizic pt a ajunge la ruinele Cetatii Salgo si apoi pe plaiurile Godiei. Este de 3-4 ore, va spuneam ca nu e un traseu greu...Cine doreste un pic de miscare si are timp de o zi in plus....

La fel am nevoie sa stiu care sunt persoanele care au nevoie de transfer Sibiu - Sibiel. La ce ora soseste fiecare si unde.
Trebuie sa-mi fac si eu un program de tranport si sa stiu reperele, deci am rugamintea sa-mi dati toate coordonatele pe care vi le-am solicitat.

Punct important: cine s-a decis deja cu cine sta, va rog sa scrie aici pe forum, pt a-mi usura repartitia pe camere. Important insa este ca ambele persoane sa fie cazate cf inscrierii e care au facut-o la Samiza, la aceiasi pensiune. Deci nu pot sa mut pe cineva de la Pensiunea Andrei sau Gentiana, la Pensiunea Sibiel pt a sta cu cineva in camera. Numarul la noi la pensiune este limitat, iar cei care s-au inscris acolo, acolo vor si sta.

Sambata, dupa surpriza de la 10.00, pana la masa de pranz, a carei pregatire se va face partial afara...vreau sa va duc la Muzeul de icoane pe sticla si la d-na Banciu. Unii ati fost la amandoua, unii la amandoua, altii la niciuna. Nu putem merge toti intr-un singur loc, asa ca va trebui sa-mi spuneti acolo pentru ce optati: pt Muzeu, pt o gospodarie din Marginime sau pt...leneveala la pensiune...in asteptarea pranzului... :)

Cina de vineri va incepe la 18.30, multi insa veti ajunge mai devreme. Veti putea servi pranzul in pensiune a la carte, mai avem un grup la masa acolo, dar fara probleme, va veti putea alege ce doriti....

Maine seara am sa postez aici si adresa unui centru de inchiriere de costume de carnaval din Sibiu. Daca nu v-ati inchiriat sau confectionat unul, puteti sa va procurati de aici...Are toate marimile Cristi!  ;D Masti sau costume n-am la pensiune, sper ca nu s-a inteles asa ceva..

Nemascatii, sper insa sa fie cat mai putini, vor face parte din Marele Juriu...

Cam atat, va las pe voi acum.... :)

Offline Ani Marie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #190 : Luni, 03 Martie 2014, 10:09 »
In primul rand vreau sa o felicit pe Wonderland pentru deosebita poezie, este o artista.
Al doilea Gigi vreau sa vad muzeul, deci sunt "inscrisa" la vizitare ...

sincer nu imi vine sa cred ca a trecut timpul si Carnavalul se apropie cu pasi repezi, parca costumul ales nu mai sunt sigura ca este cel potrivit ... cred ca si Dorina este in asentimentul meu ...

ceea ce va pot spune in mod sigur este ca imi este foarte dor de toti, de toti cei pe care I-am cunoscut atat la Bran cat si la Govora, sper din inima sa va revad pe TOTI ... pana atunci drum bun si sa ne vedem sanatosi

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #191 : Luni, 03 Martie 2014, 10:21 »
In legatura cu cazarea - prefer sa stau ca de obicei cu Sabina !! Multumim

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #192 : Luni, 03 Martie 2014, 10:34 »
Multumesc, Ani Marie, esti prea generoasă în aprecieri :kissing:
Tot pentru tine, draga mea - sunt convinsă că v-ați ales costumele potrivite. Important e să fim veseli și relaxați. Costumul e doar un element care să ne ...transporte într-o atmosferă specială, nu scopul în sine al acțiunii. Părerea mea :)

Azi sau mâine cel târziu trebuie să-mi iau bilet, zic domnii de la Autogară. Deși nu-mi pun mari speranțe, mai fac un apel, în încercarea mea de a scurta călătoria (nu și costurile ;) )
Deci, dacă pleacă cineva din Bacău (unde pot fi în jur de 9) sau din Brașov (unde ajung in jur de 12.30-13.00) și mai are un loc liber și disponibilitatea de a lua un partener de drum...aștept un semn.

Dacă nu, asta înseamnă că vin cu autocarul Iași - Sibiu, și rămân valabile pentru tine Gigi, următoarele informații:
1. ajung în Sibiu la 16, la Hotel Parc
2. Nu am nici preferință pentru colega (era sa zic colegul :giggle:) de cameră, se pare că nu cunosc pe nimeni, oricum.
3. N-am niciun gând de leneveală, deci mă înscriu la toate propunerile de vizită și hălăduială. din sat, plus drumeția de luni, pentru care mai am nevoie de 1sau 2 nopti de cazare (mă hotărăsc din mers, in functie de ora la care se termina drumetie, luni)
4. am sa încerc să fac rost si de o mască, desi....consultantul meu pe costum mi-a zis că masca e...anacronică și în afara stilului costumatiei alese :giggle: (doamne, ce de lucruri noi ajungi să înveți când mergi la Carnavalul ăsta!  :thumbup:)

O săptămână ușoară și veselă, tuturor!

Offline Karina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #193 : Luni, 03 Martie 2014, 11:00 »
Buna, Gigi!

Referitor la cazare...te rog sa treci Corina M + Jeni B. Amandoua ne-am inscris la Pensiunea Sibiel si, prin urmare, nu vor fi probleme organizatorice...Multumesc!  :)

Offline adina85

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #194 : Luni, 03 Martie 2014, 13:42 »
Pentru cazare eu raman Tot cu sora-mea ,Claudia ,si am vrea la Sibiel
Pentru Sambata optam pt muzeul de icoane