Hai sa recapitulam un pic ca numai maine nu-i poimaine...si...

Ultima lista de microbuz este aceasta:
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Dana N
6. Dorina S
7. Aurelia T
8. Iulia I
9. Florin I
10. Mariana V
11. Laur S
12. Violeta Dinca
13. Carmen Dinca
Trebuie ca maxim miercuri sa transmit aceasta lista catre transportator sa o anexeze la foaia de parcurs.
Rugamintea mea este ca in situatia in care mai sunt persoane care doresc sa vina cu microbuzul, sau mai sunt renuntari, va rog sa-mi comunice in acest interval de doua zile, aici sau daca nu au cont pe forum, pe Email office@singlescamp.roDrumetie se va tine cu cat de putini participanti, chiar si unu - doi si joi si luni. Doar ca
trebuie sa stiu cine s-a decis sa vina si in ce zi. Drumetia inseamna un minim de echipament, am scris despre asta cateva mesaje mai sus si un pic de efort fizic pt a ajunge la ruinele Cetatii Salgo si apoi pe plaiurile Godiei. Este de 3-4 ore, va spuneam ca nu e un traseu greu...Cine doreste un pic de miscare si are timp de o zi in plus....
La fel am nevoie sa stiu
care sunt persoanele care au nevoie de transfer Sibiu - Sibiel. La ce ora soseste fiecare si unde. Trebuie sa-mi fac si eu un program de tranport si sa stiu reperele, deci am rugamintea sa-mi dati toate coordonatele pe care vi le-am solicitat.
Punct important:
cine s-a decis deja cu cine sta, va rog sa scrie aici pe forum, pt a-mi usura repartitia pe camere. Important insa este ca
ambele persoane sa fie cazate cf inscrierii e care au facut-o la Samiza, la aceiasi pensiune. Deci nu pot sa mut pe cineva de la Pensiunea Andrei sau Gentiana, la Pensiunea Sibiel pt a sta cu cineva in camera. Numarul la noi la pensiune este limitat, iar cei care s-au inscris acolo, acolo vor si sta.
Sambata, dupa surpriza de la 10.00, pana la masa de pranz, a carei pregatire se va face partial afara...vreau sa va duc la Muzeul de icoane pe sticla si la d-na Banciu. Unii ati fost la amandoua, unii la amandoua, altii la niciuna. Nu putem merge toti intr-un singur loc, asa ca va trebui
sa-mi spuneti acolo pentru ce optati: pt Muzeu, pt o gospodarie din Marginime sau pt...leneveala la pensiune...in asteptarea pranzului...

Cina de vineri va incepe la 18.30, multi insa veti ajunge mai devreme.
Veti putea servi pranzul in pensiune a la carte, mai avem un grup la masa acolo, dar fara probleme, va veti putea alege ce doriti....
Maine seara am sa postez aici si adresa unui centru de inchiriere de costume de carnaval din Sibiu. Daca nu v-ati inchiriat sau confectionat unul, puteti sa va procurati de aici...Are toate marimile Cristi!

Masti sau costume n-am la pensiune, sper ca nu s-a inteles asa ceva..
Nemascatii, sper insa sa fie cat mai putini, vor face parte din Marele Juriu...
Cam atat, va las pe voi acum....