Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
wonderland:
:kissing: e bine asa, Dorina? Se ia lista cu copy/paste si persoana se adauga. nu e o inscriere, propriu-zisa. deocamdata, Gigi vrea sa vada daca si câți suntem. cred. apoi mai vedem detaliile.
1. Alice (from wonderland, of course)
2. Dorina S - joi
DorinaSimion:
multumesc muult
wonderland:
Gigi, reflectez la ce ai spus tu la topicul cu plimbarea de la Pensiune la Cetatea Salgo : Eu fac traseul in cca 3 3/4 ore, dar fara sa ma opresc aproape deloc. Deci cu opriri si in grup, se fac cca 5 ore. O plecare in jur de 9.00 si sosire la 14.00
Mi se pare că ora asta de plecare, recomanda mai curand ziua de luni pentru drumetie, nu? sau venim, ne luăm cazare la Sibiel cu 2 zile inainte, ca sa fim gata de drum joi dimineata?!;D
admin:
Pai cam asa...cei care veniti de departe...
Laur:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 14:47 ---Da, risti? Stiam un joc Mumia - cineva sta si ceilalti il infasoara in hartie :giggle: Dar, cum te mai uiti la noi sau mai dansezi, dupa? :magic:
Eu nu m-as impiedica de costum. spunea cineva de aici, poti sa improvizezi din ce ai, daca nu vrei sa inchiriezi.
Zorro, cow-boy, bulibasa, un personaj hippie/flower power - cu putina imaginatie. Sau, ma rog - unde-s Lucian, Cristian, Florin, ei mai aveau niste idei :)
Fetele-s mai secretoase, vad ca nu spun nimic. ;D
--- Terminare citat ---
La dansat am doua picioare stangi, macar asa am pe cine arunca vina >:D
Daca ma gandesc ce combinatii vestimentare inventez eu in viata de zi cu zi, sunt deja gata costumat.
Asa ca gandeste-te cum ma ambalezi :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă