Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
admin:
Am descris pe 2 topicuri traseul de la Pensiunea Sibiel pana la Cetatea Salgo. Si vad ca ar fi doritori sa-l faca, profitand de ocazia Carnavalului. Eu ma ofer cu toata placerea sa va insotesc si sa va ghidez. :) Deci hai sa vedem cati doritori de o astfel de drumetie ar fi - pt joi sau luni (asta inseamna venire mai repede cu o zi sau plecare cu o zi dupa). Deschidem o lista si vedem...
Treceti-va in lista cu numele mic si initiala celui de familie si pt ce zi optati (joi sau luni). Eu pot merge si joi si luni, nu am nici un fel de problema...
1.
mar61r0@gmail.com:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 14:11 ---Poti posta, doar ca trebuie urcate pe tynpic. Nu se dragheaza ca si la facebook, se posteaza practic un link.
--- Terminare citat ---
Voiam inainte de toate sa atasez la profil o poza, sau nu-i permis?
Legat de alte imagini, am inteles de la wonderland ce si cum si-i multumesc.
wonderland:
mi-am amintit de pozele de anul trecut de la carnaval. Fetele din Epoca de piatra au fost mortale. Daca nu ma insel, au fost si premiate.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1415.240.html
Anul asta poate vin Fred si Barney *|* asa...
sau, asa
wonderland:
mar, ma bucur ca am fost de folos. se poate si poza la profil. vezi in profil/setari, acolo e cu attach, din calculatorul tau, parca.
Gigi, *|* :worship:
Mi-ar placea sa fim mai multi si sa stabilim cat mai repede, pana la sf. saptamanii, ziua convenabila pentru toti.
1. Alice (from wonderland, of course)
DorinaSimion:
Buna ziua,
cred ca nu ma pricep exact unde trebuie sa ma inscriu sa vin cu o zi mai devreme,adica joi
Dorina S
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă