Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (59/64) > >>

guitarman:
Trubadurul multumeste din suflet preafrumoasei domnite pentru aprecieri !

Ani Marie:
sensibilitate, senzualitate, sentimente puse pe hartie, cu un talent deosebit, un ansamblu de trubadur, .. nu cred ca exista cineva care sa descrie o seara de vis mai frumos, ...

sunt norocoasa sa cunosc asa un TRUBADUR

ela71:
Multumim, Viorel! Cu talentul tau, ne-ai readus in admosfera carnavalului. Ma bucur ca am avut ocazia sa petrecem momente placute si poate si pe viitor. Applause

Tania55:
Multumim Viorel ! Ma bucur ca acest carnaval a fpst un moment de inspiratie pentru a scrie o poezie atat de frumoasa ... iti doresc sa ai parte de cat mai multe momente de acest gen ...  :applause:

opti:
Felicitari si din partea mea organizatorilor ! Eu inca ma mai tratez de timiditate, vorba cuiva :blush:, dar va felicit pe toti pentru curaj si pentru contributia la mirajul de la Sibiel. :flori:
Cine mai are poze sau filmulete, va rog sa trimita. :-* Cui a trimis deja, ii multumesc.  :smitten: Cine n-a primit nimic pana acum inseamna ca a dat adresa gresit. Cand am trimis eu pozele catre voi, am primit trei mesaje de eroare, desi am luat adresele din Excel cu copy-paste. :whistle:
Va pup pe toti !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă