Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (54/64) > >>

wonderland:
Tocmai am expediat un pachet cu poze pe we transfer. Vedeti ca nu le pastreaza decat 9 zile. :giggle: Enjoy!

wonderland:
Sabina si Crina - se pare ca adresele voastre de email sunt gresite, asa mi-a spus we transfer, cand mi-a returnat pachetul cu poze.
Stiu ca am mai postat o data pe Romeo, dar m-am gandit sa fie la un loc cateva din poze. Cleopatra sper sa nu se supere, n-am mai asteptat acordul, dar e nerecognoscibila total ;). Asta a si fost criteriul dupa care am ales pozele pe care sa le postez. Daca totusi am suparat pe cineva, apasati Report to moderator, cu mesaj pentru Gigi sa stearga poza :(

Doamne ce parada de frumusete la Carnaval. Si ceva magic s-a intamplat. La revenirea acasa, chiar am gasit primavara in toata splendoarea :yeah:

Senzatiile tari ale serii :thumbup:

wonderland:
Multumesc celor care au trimis poze.  :kissing
Am gasit o poza cu trubadurul nostru, in care e mai greu de recunoscut, dar in care se poate admira costumul. ma mancau degetele sa o postez, dar cred ca nu e bine sa intind coarda.  :D

Nu ma pot abtine totusi.
Cum era? combinatia cea mai buna, si cuminte si capsuna :thumbup: :kissing:

Incepe sa-mi fie ciuda ca am ratat momentul cu pozele de la receptie. Ce sa-i faci nu le poti avea pe toate. si drumetia la schit, si poza la intrare. Astept totusi de la Doru, pe email  :dance:

Gabi sb:
Va multumesc tuturor pentru poze. Acum le-am trimis si pe cele facute  mine.
 Am petrecut alaturi de voi un weekend minunat, plin de voie buna, rasete, dans si muzica....intr-o atmosfera de poveste, cu printi si printese, trubaduri si domnite, clovni si magicieni si multe alte personaje interesante si inspirate. Am sarbatorit impreuna venirea primaverii si ziua femeii...la Sibiel, care inseamna pentru mine, si cred ca si pentru multi altii, "acasa" Singles Camp.  :) ;)

wonderland:
Gabi, asa e. Cat de multe lucruri frumoase, interesante si captivante s-au intamplat intr-un timp asa de scurt.
Un 8 Martie inceput in ritm de salsa, si incheiat spre dimineata cu pantofiorii aurii de la Lucian :kissing: Iar intre timp, o clipa n-am stat.  :dance:
Mai risc o data...  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă