Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
Ani Marie:
superb
ana-maria:
--- Citat din: wonderland din Marți, 11 Martie 2014, 10:14 ---Am o poză tare! cu Romeo si Faraonul, despre care n-am mai aflat dacă era mumie sau ființă vie :D. Oare mă lasă Romeo sa o postez? :)
--- Terminare citat ---
Romeo se lasă postat .... O0
wonderland:
Atunci sa-l postam :thumbup:
Cleopatra se lasa si ea postata? :kissing:
wonderland:
--- Citat din: admin din Marți, 11 Martie 2014, 11:58 ---Am primit clip-ul ca replica la costumul meu de carnaval....Ha, ha, ha,... chiar asa aratam? ;D ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
Nici pe departe, tu aratai mai rotund si mult mai gratios :tomato:
SoriCami:
Dragii mei, am avut, alaturi de voi, o experienta fantastica, o demonstratie in forta a ceea ce inseamna prietenie, camaraderie, veselie si spontaneitate. Am apreciat enorm faptul ca fiecare s-a straduit, mai ales la parada mastilor, sa dea tot ce-i mai bun si mai frumos. In limita timpului pe care mi-l va permite slujba, voi fi alaturi de voi.
Felicitari si admiratie pentru Gigi si Samiza! Bine s-a zis mai inaintea mea, ca de asa ministri ai turismului am avea nevoie. Plini de entuziasm, grija pentru turisti si, nu in ultimul rand (ceea ce este de admirat si de urmat), un respect profund, aproape pios, pentru traditia romanilor! Doamnelor, plecati-va in fata lor, domnilor, jos palaria!
Cu drag, Sorina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă