Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (51/64) > >>

adda:
Salutari tuturor, Romeo , Julieta, conti, contese, indience, domni si domnite, trubaduri, cadane, dracusori, serifi, scufite si vaci :)....
ooo... cate masti frumoase, ce interpretari de personaje...mi-a placut muuult. :thumbup:

Ca de fiecare data, distractia si voia buna nu a lipsit deloc, si nici nu ma gandeam ca o sa fie altfel.. *|*
Eu am mai participat si la alte actiuni, asa ca, spre deosebire de cei noi, eu merg la sigur si stiu ca ma voi distra, stiu ca acolo indiferent ca ne cunoastem , nu ne cunoastem, distractia nu lipseste.

Cu asa un Carnaval, sigur am speriat spiritele rele... :D

Sa aveti o primavara frumoasa si nu numai!!!

salutari de la Minnie Mouse! ;)

ela71:
Buna seara! Multumesc lui Gigi si Samizei ca au reusit, ca de fiecare data, sa ne faca un weekend de vis - petreceri cu multa voie buna, dans, surprize placute si carnavalul care a fost minunat. Intr-un cuvant, au fost zile pe care nu le voi uita niciodata. Toti participantii au fost oameni deosebiti, in compania carora petreci grozav. Multumesc mult pentru fotografiile trimise, au iesit foarte frumoase! Numai bine doresc tuturor si o primavara cu mult soare in suflet! Cu drag...Julieta!:flori:

wonderland:
Deși inițial am crezut că nu cunosc pe nimeni din acest grup, m-am bucurat sa întâlnesc persoane pe care le știam din alte excursii. Apoi, am descoperit că, de fapt cunosc multe persoane din întâlnirile și dialogurile de pe forum. Am avut sentimentul că ne știm și am putut să facem cunoștință zâmbind si îmbrățișându-ne. Punțile către ceilalți s-au creat mai ușor.

Au fost câteva zile pline de culoare și veselie. Ca într-un carusel, ne-am rotit cu viteza pe ringul de dans și în afara lui. Zile pline de efervescență. Momentele s-au succedat cu repeziciune.  Când ești împreună cu oameni minunați, în locuri de poveste, totul devine intens și bogat.

Să dezvăluim și secretul cutiilor magicianului  :applause:

Drumeția a fost un vis. Și cea spre schit. Și cea de duminica spre Cetatea Sibielului -  extensie  a carnavalului, pentru mine o savuroasă cireașa de pe tort.
Începând de la pensiune...

Până la cetate și dincolo de ea...

mihaela.nicolescu:
Am ramas uimita - recunosc - de implicarea si pasiunea participantilor. Una e DOAR sa iti alegi un costum - alta este sa il prezinti frumos si convingator celorlalti. Juriul a fost foarte obiectiv - si premiile au fost acordate in asentimentul tuturor. MERITATE. Toti ne-am bucurat de atmosfera si de prezenta celorlalti.
Sper ca toti ne-am simtit ca in mijlocul unui miraj numit VESELIE - BUNA DISPOZITIE - atmosfera plina de energii pozitive.

Rar am vazut atatea fete destinse , atatea zambete si imbratisari sincere.
Ma bucur ca am putut cunoaste asemenea oameni

Sunt fericita ca am avut ocazia de a serba venirea primaverii alaturi de voi
Va multumesc tuturor ca m-ati ajutat sa imi incarc bateriile
M

wonderland:
Inca nu mi-am revenit. Aseara am adormit in carusel, cu imagini rotindu-se pe sub pleoape:giggle: Daca aveti un pic de ingaduinta, o sa mai trimit pe email cateva poze, mai pe seară. Astept si eu, de la cei care au promis. Si de la Doru - vreau poze de la coborarea pe scari proaspăt costumată, într-o mare viteză după intoarcerea de la schit.   :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă