Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (50/64) > >>

admin:
Am trimis pozele!!! Cine nu le-a primit, sa-mi scrie pe Email pe office@singlescamp.ro. Am sa-i retransmit. Asigurati-va ca aveti aceasta adresa in Email Address Book, altfel riscati ca mesajele mele sa va ajunga in SPAM sa si mai rau, sa fie oprite in firewall-uri...

DorinaSimion:
Am convingerea ca am facut cea mai buna alegere pentru sufletul meu,sunteti minunati!

guitarman:
Buna dragilor, dar mai ales dragelor  :)
Ce ar mai fi de spus dupa un astfel de eveniment... As incerca doar cateva calificative:

Organizare si program......................Nota maxima cu felicitari... Gigi, The Best!!!
Conditii in pensiune..........................Foarte bune!
Mancarea .......................................Excelenta!
Servirea..........................................Exemplara!... mai ales frumosul Vincentiu... (unele doamne chiar au suspinat putin...  ;)) )
Muzica............................................Buna, in general... (era loc de mai bine, dupa parerea mea, evident)
Costume.........................................Cele mai multe, de senzatie... infinit peste asteptari.. varietate, inspiratie, imaginatie, bun gust..etc. etc..
Implicare participanti........................Ca de fiecare data...totala ! (cu o mentiune speciala pentru Lucian)
Atmosfera generala..........................Nemaipomenita!
Conluzia..........................................Dupa cum a inceput, primavara asta nu va fi nicidecum o copie!

Felicitari si multumiri din toata inima, Samizei si lui Gigi !!! :applause: :applause: :applause:
Cred ca sunteti in asentimentul meu sa-l botezam, Gigi The Best!
Cu drag, pana data viitoare,

p.s. daca a fotografiat sau filmat cineva cantecul trubadurului este rugat frumos sa dea un semn...
Multumesc,

ana-maria:

--- Citat din: guitarman din Luni, 10 Martie 2014, 14:48 ---Buna dragilor, dar mai ales dragelor  :)
Ce ar mai fi de spus dupa un astfel de eveniment... As incerca doar cateva calificative:

Organizare si program......................Nota maxima cu felicitari... Gigi, The Best!!!
Conditii in pensiune..........................Foarte bune!
Mancarea .......................................Excelenta!
Servirea..........................................Exemplara!... mai ales frumosul Vincentiu... (unele doamne chiar au suspinat putin...  ;)) )
Muzica............................................Buna, in general... (era loc de mai bine, dupa parerea mea, evident)
Costume.........................................Cele mai multe, de senzatie... infinit peste asteptari.. varietate, inspiratie, imaginatie, bun gust..etc. etc..

Implicare participanti........................Ca de fiecare data...totala ! (cu o mentiune speciala pentru Lucian)
Atmosfera generala..........................Nemaipomenita!
Conluzia..........................................Dupa cum a inceput, primavara asta nu va fi nicidecum o copie!

Felicitari si multumiri din toata inima, Samizei si lui Gigi !!! :applause: :applause: :applause:
Cred ca sunteti in asentimentul meu sa-l botezam, Gigi The Best!
Cu drag, pana data viitoare,

p.s. daca a fotografiat sau filmat cineva cantecul trubadurului este rugat frumos sa dea un semn...
Multumesc,

--- Terminare citat ---

Romeo, susține toate calificativele. A fost cu adevărat frumos. Mulțumim , Samiza și Gigi.

Laur:
Ce pot sa zic!? A fost incredibil de frumos. Banuiam ca o sa fie bine (fiind prima mea participare) dar nu-mi imaginam asa o atmosfera. Nu cred ca am mai vazut undeva atatea feţe (si fete) vesele stranse la un loc. Atat de multi oameni cu vieti diferite pot deveni atat de apropiati emotional.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă