Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
mar61r0@gmail.com:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 05 Martie 2014, 14:20 ---scuze ca ma bag si io intr-o discutie care nu ma priveste. dar, mar, mi-a sunat cam asa: :blush:
sa plateasca cei binevoitori, care se ofera sa ajute si cei care isi mentin in angajamentul initial.
Dar, cred ca lucrurile se vor aranja si noi ne vom vedea gata de momente frumoase. :bow:
--- Terminare citat ---
Wonderland, eu sunt de parere ca angajamentul ti l-ai asumat cand te-ai inscris pe lista de microbuz, corect? Daca apar diverse aspecte obiective sau tin de o anumita conjunctura aparuta ulterior si care te fac sa renunti la acest angajament, este de inteles. Dar daca ai ajuns pana azi sa te mentii pe lista de inscriere, spuneam ca firesc ar fi sa-ti asumi si costurile care nu au de ce sa intre in sarcina lui Gigi (adica diferenta ). Nu stiu la ce binevoitori sau la ce ajutor faci tu referire, dar daca ar fi asa, nu s-ar supara nimeni. :)
wonderland:
la ajutorul cu microbuzul, oferit de Gigi, binevoitor si dornic sa gaseasca solutia cea mai buna pentru toata lumea, cum e el.
In fine, nu vreau sa fac un capat de tara.
Ma gandeam doar, cum, in ultimul moment se precipita lucrurile. Si din cauza febrei pregatirilor, probabil.
:surrender:
admin:
Cine nu si-a luat inca un costum, o poate face in Sibiu. Doua centre de inchiriere de costume de carnaval de care stiu:
1. Str. Ana Ipatescu nr 4-6 program 10.00 - 13.00 si 16.00 - 20.00. D-na Lucia Moldovan tf 0742 387.219 - ii spuneti ca ati discutat cu mine
2. Sibiu, str Darstelor nr. 15 A. Program l-v 10-18.
Inchirierea este intre 30 - 40 RON.
Am facut precizarea referitoare la microbuz doar pt a linisti pe cei care s-au bazat exclusiv pe acest mijloc. Ca acesta va pleca asa cum este anuntat si ca o mana de oameni nu va trebui sa plateasca un microbuz intreg. Mi s-a spus maxim 128 RON, tot ce depaseste aceasta suma, fara nici o interpretare, o achit eu. Este greseala mea, trebuia sa ma asigur de numarul de persoane care urmeaza sa vina cu acest microbuz, si doar apoi sa-l comand. N-am avut timp, voluntar - nevoluntar, nu conteaza. M-am oferit sa rezolv problema, n-am rezolvat-o asa cum se astepta, urmeaza sa ...platesc. Nu vreau ca acest lucru sa fie un subiect, avem nevoie de voie buna si buna dispozitie, nu ca atentia sa ne fie atrasa de probleme din astea. Voi ocupati-va sa aduceti cat mai multa bucurie si energie aici la Sibiel, sa avem ce consuma! *|* :dance: *|* :dance: De restul ma ocup eu.... :)
Laur:
Vremea in wd la Sibiel:
http://www.accuweather.com/en/ro/sibiel/285709/weekend-weather/285709
Are si o denumire "populara" tipul asta de vreme :tomato:
DorinaSimion:
da,sunt "babele"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă