Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
wonderland:
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Martie 2014, 06:23 ---Pt drumetii am gasit pe topic:
luni
1. Wonderland
--- Terminare citat ---
Mai era si Tania P, luni. S-a retras?
admin:
Ma refer acum la microbuzul de Bucuresti. Dupa cate se stie, nu face parte din organizarea evenimentului de Carnaval. Am dat o mana de ajutor, pt ca mi s-a solicitat. Am explicat de la inceput conditiile si cum se calculeaza tariful. Practic ceea ce solicita firma de transport se imparte la numarul de persoane (costuri de transport + cazarea soferului in alta pensiune + mesele lui). Nu trece prin agentie, nu are nimic extra pay fata de oferta lor. Comanda de transport este facuta pe mine, deci in situatia in care au sa se mai retraga din cei anuntati, ar trebui sa achit eu diferenta astfel incat sa se ajunga la tariful acceptat. Pt ca de anulat nu mai am cum.
DorinaSimion:
multumesc frumos,Laur!
mar61r0@gmail.com:
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Martie 2014, 12:02 ---Ma refer acum la microbuzul de Bucuresti. Dupa cate se stie, nu face parte din organizarea evenimentului de Carnaval. Am dat o mana de ajutor, pt ca mi s-a solicitat. Am explicat de la inceput conditiile si cum se calculeaza tariful. Practic ceea ce solicita firma de transport se imparte la numarul de persoane (costuri de transport + cazarea soferului in alta pensiune + mesele lui). Nu trece prin agentie, nu are nimic extra pay fata de oferta lor. Comanda de transport este facuta pe mine, deci in situatia in care au sa se mai retraga din cei anuntati, ar trebui sa achit eu diferenta astfel incat sa se ajunga la tariful acceptat. Pt ca de anulat nu mai am cum.
--- Terminare citat ---
Corect Gigi, conditiile de transport au tot fost aduse in discutie, deci nimic nou. Daca pe parcurs se mai retrage cineva (desi nu ar trebui) eu consider normal ca cei ramasi sa suporte cheltuielile, nu tu. Cand pleci la drum stim ca nu intotdeaua se potrivesc socotelile de acasa cu cele din targ, asa ca........pierzi castigi, tot inainte. E un punct de vedere care sper sa nu supere pe nimeni.
wonderland:
scuze ca ma bag si io intr-o discutie care nu ma priveste. dar, mar, mi-a sunat cam asa: :blush:
sa plateasca cei binevoitori, care se ofera sa ajute si cei care isi mentin in angajamentul initial.
Dar, cred ca lucrurile se vor aranja si noi ne vom vedea gata de momente frumoase. :bow:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă