Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (40/64) > >>

mihaela.nicolescu:
Buna Gigi - revin cu precizari. Mihaela N si Sabina D - mergem sambata la muzeul de icoane - si speram sa stam la pensiunea Sibiel

opti:
Gigi, imi cer scuze ca anunt acum, dar ma retrag de la microbuz. S-a oferit Cristi sa ma ia si pe mine. Mi-am dorit foarte tare sa mai ajung o data la manastire, si asa pot sa-mi implinesc dorinta. De stat, stau la Sibiel. Multumesc mult.  :love:

1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Dana N
6. Dorina S
7. Iulia I
8. Florin I
9. Mariana V
10. Laur S
11. Violeta Dinca
12. Carmen Dinca

wonderland:
Mi-am luat bilet. Apelul pentru transport nu mai e valabil. Doar:

--- Citat din: wonderland din Luni, 03 Martie 2014, 10:34 ---Dacă nu, asta înseamnă că vin cu autocarul Iași - Sibiu, și rămân valabile pentru tine Gigi, următoarele informații:
1. ajung în Sibiu la 16, la Hotel Parc
2. Nu am nici preferință pentru colega (era sa zic colegul :giggle:) de cameră, se pare că nu cunosc pe nimeni, oricum.
3. N-am niciun gând de leneveală, deci mă înscriu la toate propunerile de vizită și hălăduială. din sat, plus drumeția de luni, pentru care mai am nevoie de 1sau 2 nopti de cazare (mă hotărăsc din mers, in functie de ora la care se termina drumetie, luni)
4. am sa încerc să fac rost si de o mască, desi....consultantul meu pe costum mi-a zis că masca e...anacronică și în afara stilului costumatiei alese :giggle: (doamne, ce de lucruri noi ajungi să înveți când mergi la Carnavalul ăsta!  :thumbup:)

--- Terminare citat ---

CristianT:
Eu vreau la muzeul de icoane.
Daca se poate colegul de camera sa nu sforaie!!!

CristianT:
La Sibiel bine-nteles.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă