Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (39/64) > >>

Ani Marie:
In primul rand vreau sa o felicit pe Wonderland pentru deosebita poezie, este o artista.
Al doilea Gigi vreau sa vad muzeul, deci sunt "inscrisa" la vizitare ...

sincer nu imi vine sa cred ca a trecut timpul si Carnavalul se apropie cu pasi repezi, parca costumul ales nu mai sunt sigura ca este cel potrivit ... cred ca si Dorina este in asentimentul meu ...

ceea ce va pot spune in mod sigur este ca imi este foarte dor de toti, de toti cei pe care I-am cunoscut atat la Bran cat si la Govora, sper din inima sa va revad pe TOTI ... pana atunci drum bun si sa ne vedem sanatosi

mihaela.nicolescu:
In legatura cu cazarea - prefer sa stau ca de obicei cu Sabina !! Multumim

wonderland:
Multumesc, Ani Marie, esti prea generoasă în aprecieri :kissing:
Tot pentru tine, draga mea - sunt convinsă că v-ați ales costumele potrivite. Important e să fim veseli și relaxați. Costumul e doar un element care să ne ...transporte într-o atmosferă specială, nu scopul în sine al acțiunii. Părerea mea :)

Azi sau mâine cel târziu trebuie să-mi iau bilet, zic domnii de la Autogară. Deși nu-mi pun mari speranțe, mai fac un apel, în încercarea mea de a scurta călătoria (nu și costurile ;) )
Deci, dacă pleacă cineva din Bacău (unde pot fi în jur de 9) sau din Brașov (unde ajung in jur de 12.30-13.00) și mai are un loc liber și disponibilitatea de a lua un partener de drum...aștept un semn.

Dacă nu, asta înseamnă că vin cu autocarul Iași - Sibiu, și rămân valabile pentru tine Gigi, următoarele informații:
1. ajung în Sibiu la 16, la Hotel Parc
2. Nu am nici preferință pentru colega (era sa zic colegul :giggle:) de cameră, se pare că nu cunosc pe nimeni, oricum.
3. N-am niciun gând de leneveală, deci mă înscriu la toate propunerile de vizită și hălăduială. din sat, plus drumeția de luni, pentru care mai am nevoie de 1sau 2 nopti de cazare (mă hotărăsc din mers, in functie de ora la care se termina drumetie, luni)
4. am sa încerc să fac rost si de o mască, desi....consultantul meu pe costum mi-a zis că masca e...anacronică și în afara stilului costumatiei alese :giggle: (doamne, ce de lucruri noi ajungi să înveți când mergi la Carnavalul ăsta!  :thumbup:)

O săptămână ușoară și veselă, tuturor!

Karina:
Buna, Gigi!

Referitor la cazare...te rog sa treci Corina M + Jeni B. Amandoua ne-am inscris la Pensiunea Sibiel si, prin urmare, nu vor fi probleme organizatorice...Multumesc!  :)

adina85:
Pentru cazare eu raman Tot cu sora-mea ,Claudia ,si am vrea la Sibiel
Pentru Sambata optam pt muzeul de icoane

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă