Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (28/64) > >>

Karina:
Buna seara, tuturor!

Referitor la transportul cu microbuzul de la Bucuresti spre Sibiel....Desi m-am inscris pe lista participantilor, ma vad nevoita sa renunt la aceasta varianta de transport din cauza ca nu voi ajunge in timp util la gara, la intoarcerea de la Sibiel. Prin urmare, cand veti finaliza lista pentru microbuz  :rtfm:, sa nu uitati sa ma omiteti. Multumesc! Abia astept sa ne revedem!  *|*   Corina M

admin:
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Mihaela D
6. Dana N
7. Dorina S
8. Aurelia T
9. Iulia I
10. Florin I
11. Fana
12. Mariana V
13. Laur S
14. Violeta Dinca
15. Carmen Dinca

Onix:
Pt. wonderland: Nu stiu exact la ce ora vom ajunge vineri, dar....cu siguranta voi dori sa merg in excursie  :D
Cat despre costum....mai sunt multe de spus, intr-un timp extrem de scurt  :(

admin:
Mi-a comunicat transportatorul. Microbuzul are de data aceasta 19 locuri, cele de douazeci sunt plecate din tara. Deci inca 4 locuri libere.

Onix, excursia este joi sau luni...Daca vii de vineri inseamna ca o sa ramai pt data de luni, nu-i asa?

Laur:
Gigi, acum analizez ... cine merge cu microbuzul este clar ca nu merge in excursie decat eventual in ziua sosirii daca nu e prea tarziu. La plecare, ar trebui sa ramana toti din microbuz inca o zi, ceea ce nu stiu daca e posibil ... corect?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă