Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
Cami D:
Am mai adaugat pe lista 15 si 16:
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Mihaela D
6. Dana N
7. Dorina S
8. Aurelia T
9. Iulia I
10. Corina M
11. Florin I
12. Fana
13. Mariana V
14. Laur S
15. Violeta Dinca
16. Carmen Dinca
Laur:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 22 Februarie 2014, 08:53 ---Heiiiiiiiiiiii, cum rămâne cu drumeția la Salgo?
--- Terminare citat ---
E posibil ca multi, (printre care si eu) sa se hotarasca ad-hoc pentru ziua de joi ...
wonderland:
la ad-hoc m-as fi asteptat mai degraba pe luni.
Oricum, am sesizat (si am interpretat, apropo de comunicare) ca, in newsletter Gigi a precizat doar ziua de joi pentru Salgo.
Deci, s-ar putea sa ai dreptate - joia s-ar putea sa fie cu zvac de adhoc pentru mai multi.
Gigi - scuze ca te bat la cap - dar vreau sa verific daca am inteles bine - daca e joi, plecarea in drumetie ramane de la 13, ca sa ajunga si cei din Bucuresti?
Laur:
:slap: Am analizat si eu ce am scris ... abia imi beau prima cafea :blush:
Pentru luni, s-ar putea sa ne hotaram ad-hoc sa mai ramanem o zi ... dar si joi, este posibil ...
wonderland:
Laur, acum am analizat si io ce ai analizat tu. Ai dreptate ca am dreptate. :giggle:Dar eu, doar ma jucam cu cuvintele, nu facem analiza pe text.
O curiozitate - oare ma mai intalnesc la Carnaval cu cineva cunoscut anul trecut, la Cozia sau in Maramures? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă