Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 28 septembrie 2014
admin:
Anul acesta am sa extind si mai mult partea de preparare. Vreau sa incerc o implicare mai mare a celor care doresc. Asa au si ocazia sa invete reteta si modul de preparare. Foarte posibil sa fie acces si sa se lucreze nu doar in exterior la ceaun, ci si inauntru, pt a vedea si operatiile de acolo.
In rest voie buna si ceva de miscare, probabil va fi tot Feli, pt ca dupa atata mancare este buna un pic de miscare... :)
mihaela.nicolescu:
La o locatie atat de primitoare si o natura atat de generoasa in jur , la niste gazde atat de primitoare - e greu sa nu te intorci cu drag si cu imina deschisa . E un izvor de energie pozitiva acel loc !! Astept cu nerabdare - nu toamna - ci prilejul de a ma afla acolo !
IuliaT:
Deci anul asta trecem la treaba in bucatarie....nu ar fi rau facem piata la capitala si zacusca la Sibiel sau mai bine ma pastrez sa fur reteta de helciupeciu ...nu cred ca am retinut bine dar sunt oarecum aproape :)
Irina82:
Buna seara,
Pentru aceasta actiune as avea cateva intrebari, daca se poate:
1. Mai sunt locuri?
2. Daca sunt doritori din Bucuresti, cum este aranjat transportul? Esyte valabila varianta microbuzului?
3. Pentru persoane foarte noi, ca mine ::), este ok participarea la o actiune cu un istoric impamantenit precum am citit despre aceasta?
Pare o excursie foarte frumoasa din ce am vazut pana acum. :thumbup:
Multumesc,
Irina
wonderland:
Pentru ca Gigi e in Scotia, imi permit sa raspund eu.
1. Dacă nu e mentionat, inseamna ca mai sunt locuri. Daca te hotarasti...:blush:
--- Citat din: admin din Joi, 24 Octombrie 2013, 17:25 ---Inscrierile se fac pe www.singlescamp.ro, la "Rezervari"
Plata se face in contul SC Bon Vojage srl Sibiu. Email: samiza@bonvoyagesibiu.ro
--- Terminare citat ---
Te inscrii cum scrie mai sus, apoi primesti email de la agentie cu detalii pentru plata.
2. La intrebarea asta chiar va trebui sa-l astepti pe Gigi sa raspunda. Nu scrie, deci, probabil va fi in functie de numarul de doritori de ajutor la organizarea transportului.
3. E foarte ok. La actiunile de la Sibiel vine multa lume, dar nu mereu aceleasi persoane. Asa ca e loc pentru oricine isi doreste. Ca de altfel, la toate acțiunile SC.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă