Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 28 septembrie 2014
Irina82:
Neatza!! Merci frumos Wonderland!!!
Am sa astept sa vad cum e cu transportul..eu nu am masina :whistle: si daca nu este va trebui sa ma organizez singura :giggle:...
Weekend prelungit placuut! *|*
Onix:
M-am inscris si eu ! Sper sa fie vreme frumoasa sa pot vizita imprejurimile ;)
wonderland:
--- Citat din: Irina82 din Sâmbătă, 07 Iunie 2014, 09:45 ---si daca nu este va trebui sa ma organizez singura :giggle:...
--- Terminare citat ---
Macar pana la Sibiu. De acolo sigur mai asigura Gigi preluarea. Dar, mai este timp...stai sa vezi!
Gata week-endul prelungit - sa trecem la treaba!
mihaela.nicolescu:
Trecem la treaba cu bateriile incarcate dar cu gandul la urmatoarele actiuni. Cat despre transport - pt IRINA 82 - sunt destui care vin cu masinile proprii , se discuta pe forum asta. Niciodata nu a ramas nimeni " netransportat" Ne orientam la fatza locului. Eu zic sa te grabesti sa te inscrii pt ca merita !
cristinaB:
Suna asa de bine descrierea de la actiunea asta ...plus impresiile si pozele de anul trecut, incat nu m-am putut abtine..si m-am inscris!
Desi sunt noua in comunitate ...simt ca ma voi distra ....nu cred ca se poate altfel!
Si mai invat si eu din secretele prepararii conservelor ! Ca pana acum am avut soacra..care le pregatea! Acum trebuie sa ma adaptez situatiei si sa ma fac gospodina! ;)
Momentan, sa ne bucuram de vara!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă