Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 28 septembrie 2014
Smaranda:
Multumesc mult d-lui si d-nei Cindea pentru organizarea intregii actiuni, o organizare de mare anvergura, realizata absolut exceptional, din punctul meu de vedere .
Intr-un sat de munte, la poale de padure, dar chiar la intrarea in padure, inconjurata de vegetatie, cu susurul unui parau ce serpuieste racoros chiar pe langa spatiul de poveste al primei mele intalniri cu acesti oameni, se afla pensiunea Sibiel . Ploaia scurta din prima seara a facut ca aerul ce-l inspiram sa-mi patrunda cu toata puritatea lui adanc in plamani, apoi in intregul corp, pana la ultima celula. O cura de aer de munte a fost un beneficiu in plus fata de toate celelalte : primirea in costum traditional facuta de d-na Samiza, platoul de aperitive si tuica de la prima intrevedere, mesele imbelsugate, pregatirile de toamna facute demonstrativ in curte sub sopron , ceaunele cu bunatati preparate de femei pricepute, mustul dulceag si tamaios, mielul facut la protap, toate in mirosul amestecat de fum de tara de mi-au imbatat sufletul de o stare de bine asteptata pentru a fi traita.
Felul in care s-au legat incet, incet lucrurile intre cei noi si cei mai cu vechime , de la primul contact vizual pana la a doua seara de dans, trecand prin zumba, excursia la schit, activitatile din curte precum trasul cu arcul, desene cu creioane colorate, volei, dar si mersul cu bicicletele, mersul pe franghii peste rau, si inca alte activitati â toate au fost pentru mine un model exceptional de formare a constiintei colective, de formare a unui sistem in care pot reveni pentru a-mi lua energia necesara mergerii mai departe .
Felicitari pentru profesionalism, daruire si implicare, va imbratisez cu drag, doamna si domnule Cindea ! :applause: :flori:
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc colegei mele de camera : te pup, Gabi din Bucuresti !
DorinaSimion:
A fost Sibiel,sarbatoarea toamnei,a fost minunat,oameni,atmosfera peisaje,iar gazdelor mii de multumiri pentru tot,incepand de la Doamna Samiza,Gigi si pana la cei care au" stat in spate"
wonderland:
Imaginile si relatarile voastre sunt extrem de sugestive (y). Daca le suprapun pe ce stiu eu ca inseamna un eveniment la Sibiel, deja am un tablou la care ma uit cu jind :). Sa va fie de bine si sa pastrati vii imaginile, trairile si prieteniile legate! :flori:
Smaranda, aproape ca am respirat acelasi aer cu voi, aproape m-am lins pe degete citind comentariul tau. Am vazut ca esti newbie. Topicul asta l-ai vazut? ;) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
admin:
Da, am vazut si eu... ::) Smaranda scrie tare bine si ne-ar fi de mare ajutor articolele ei...daca s-ar "incumeta" si ar avea timp... :)
Tatiana:
Sunt convinsa ca "profitul" actiunilor Singlescamp se masoara in numarul multumirilor noastre asa ca ma incumet sa scriu si eu un IMENS MULTUMESC, Gigi & Co.
Sibiel 2014 a fost din nou la inaltime si ma bucur nespus ca am putut merge din nou in acest tarm de vis, cu oameni frumosi si buni de unde nu te poti intoarce decat cu sufletul plin , cu multa energie pozitiva si nu in ultimul rand cu multe amintiri frumoase.
Sibiel 2015, asteapta-ma!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă