Autor Subiect: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 – 28 septembrie 2014  (Citit de 52518 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
Re: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 26 – 28 septembrie 2014
« Răspuns #120 : Joi, 25 Septembrie 2014, 10:35 »
Deci maine este " marea plecare " . asteptam cu nerabdare ora - sperand ca va fi 9.00.
Venim....

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #121 : Joi, 25 Septembrie 2014, 11:11 »
Vad ca nu sunt persoane pt care ora 9.00 sa fie prea devreme. Deci pt ca s-a solicitat schimbarea orei de plecare din 11.00 intr-una mai "matinala" se modifica ora de plecare in 9.00.

Microbuzul va pleca din Bucuresti, statia AGIP Pacii, vineri, 26 septembrie ora 9.00. Traseul va fi Bucuresti - Pitesti (ajunge in jur de ora 10.15) - Valcea - Sibiu - Sibiel. Costurile de transport legate de acest microbuz si de cazarea si masa soferului vor fi suportate de cei care s-au inscris si merg cu el. In prezent sunt 17 persoane dupa cat vad, deci valoarea rezultata din numarul de km inmultiti cu 1.8 ron/km * 1.24 (TVA) + cazarea si masa soferului (250 RON) se va imparti la 17. Daca mai apare cineva, pretul va scadea, daca vor mai renunta va creste. La 20 de participanti spuneam era in jur de 85 RON/persoana dus si intors. Banii ii strangem la Sibiel si ii dam soferului.

Cei care urca pe traseu - luati legatura cu soferul si fixati locul de intalnire. Fara sa intre in orase si sa piarda timp va rog. Daca suntem la capitolul rugaminti: Nu intarziati va rog! Este o dovada de bun simt si respect pt ceilalti sa veniti inainte cu 10 minute inainte, pt a avea timp pt predat bagaje.

Ne vedem la Sibiel!!!!  :thumbup: :dance: *|*

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #122 : Joi, 25 Septembrie 2014, 11:15 »
Parcarea garii, in dreptul bisericutei. Este langa Autogara Transmixt, deci si cei care vin cu trenul si cei care vin cu autobuze sunt la doi pasi. Exista posibilitatea ca unele microbuze sau autobuze sa mearga in Q7, alta autogara din Sibiu, nu stiu unde o sa ajungeti voi Onix.

Deschidem deci lista pt ora 15.30, cu plecare din parcarea garii Sibiu. Te poti trece mai jos Onix pe tine si pe cine urmeaza sa mai vina din Braila
1. Tania (ajung cu trenul la 15:20)
2.

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #123 : Joi, 25 Septembrie 2014, 15:21 »
Lista pt.15.30 microbuz Gigi. Am sa va astept pe toti cei care mi-ati comunicat, la 15.30 in Parcarea garii, langa bisericuta.

1. Tania
2.Onix (Br.)
3.Vicky I.(Br.)
4. Cristi Belgun
5. Mihaela P
6. Constanta D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #124 : Joi, 25 Septembrie 2014, 20:26 »
Bine ai revenit Gigi pe meleagurile noastre!
Ma primesti in vizita si pe mine pe la Sibiel ? Am auzit ca iti vin oaspeti de seama si trebuie sa ne mai revedem.:)

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #125 : Joi, 25 Septembrie 2014, 20:36 »
Abia astept sa ne revedem Adda! Te astept cu mare drag!

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #126 : Duminică, 28 Septembrie 2014, 12:30 »
Gata! S-a incheiat. Pupaturi, imbratisari, regrete ca s-a terminat, toate acestea in ziua a treia, la plecare.
*|* Oricum, am scapat cu bine!
Sanatosi, voiosi. Ne vedem la anul la Sibiel, in primavara sau la toamna, garantam veselie maxima!
Traditia "Sarbatorii de toamna" a fost respectata. Multa distractie, multa miscare, multe activitati. Nici urma de plictiseala! Iar seara, chef-de-chef, dans, bautura, femei (barbati mai putin  :yeah:).
Sa multumim gazdelor (Samiza si Gigi, sunteti minunati), sa multumim sortii ca am descoperit acest frumos colt de rai pur romanesc, sa ne multumom noua insine pentru ca am avut putere, tarie, timp si bani sa venim la Sibiel.

Si acum, mult asteptatele poze!
Le puteti descarca daca mi le solicitati pe office@singlescamp.ro

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #127 : Duminică, 28 Septembrie 2014, 18:12 »
Am avut din nou noroc de o vreme superba... :dance: Multumesc... :flori: stie Lui cui...Un cadru de toamna minunat...
Restul au facut Vicentiu, Marcel, d-na Steliana si toti ceilalti de la pensiune...Cu un "bravo" le-am multumit la plecare...Au inteles toti ce vreau si au mers exact pe firul intins dinainte...asa ca in fata totul s-a derulat ca dintr-un mosor...In spate stiu cat este de greu sa armonizezi, sa intri in timpi si sa faci sa curga totul firesc una din alta...Tocmai de asta le-am multumit.

Sper ca v-a placut ce am organizat in cele 3 zile, ca aceasta Sarbatoare a Toamnei va ramane in amintirea voastra. Mi-as dori sa stiu ca a fost locul in care s-au legat noi prietenii, ca v-ati relaxat, ca v-ati distrat...

O supersurpriza pt mine a fost "coregrafa" noastra, instructor de zumba...A creat un moment exceptional!

Maine am sa va transmit tabelul de participanti cu adresele de Email, astfel incat sa puteti schimba intre voi fotografii si pastra legaturi...Lista o sa fie insotita de fotografiile facute de mine. Cateva din ele:

Decorurile noastre de la pensiune...

Ovidiu, DJ-ul celor 2 nopti si o zi...

Feli, polisportivul instructor...

Cuptorul, in asteptarea painii...Formele cu aluat, painea scoasa si apoi ...batuta.

Si mielul in cele 7 ore de stat deasupra jarului...

Balmosul pregatit de femeile din sat...

Tot ele au pus si muraturile...

Au facut zacusca si magiunul de prune...

Si tot ele au si jucat seara. Jiana, invartita...si perinita

Tortul, momentul festiv al serii...

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #128 : Duminică, 28 Septembrie 2014, 22:02 »
Din pacate - ca orice lucru bun care tien 3 zile s-a incheiat si aceasta actiune. Locul ACELA - Pensiunea Sibiel - chiar are ceva magic. Gazdele i-au insuflat o magie aparte - si se pare ca si natura a colaborat cu organizatorii. In acest eveniment au foat multi oameni noi - care au descoperit minunea intalnirilor intr-un grup unde oamenii vin si dau si primesc energii pozitive. E un moment in care simti ca te incarci cu bucurie , cu " karma si zen" pozitive.
Natura , Gazdele , noi toti - creem si dezvoltam o atmosfera frumoasa
Reantalnirile dintre oameni din diverse zone ale tarii decurg firesc , se schimba imbratisari sincere , se acumuleaza zambate , amintiri placute si o oboseala placuta. Dansul ne atrage pe toti , ne tine trezi pana tarziu in noapte , iar dimineata stim ca avem multe de vazut , de facut , multe de jucat : tenis de masa , tir , ciclism , hochei pe iarba ....
Multumim si MAI VREM !!!

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #129 : Luni, 29 Septembrie 2014, 18:38 »
Am inceput sa va transmit fotografiile, filmuletele si lista de participanti. Fiecaruia dintre cei care ati fost acolo, mai putin celor la care nu am avut adresa de Email. Daca nu primiti Email-ul meu (vine prin wetransfer de pe office@sibiel.eu) scrieti-mi aici si va retransmit.

Offline Smaranda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Raspuns # 130
« Răspuns #130 : Luni, 29 Septembrie 2014, 19:34 »
    Multumesc  mult d-lui si d-nei Cindea  pentru organizarea intregii actiuni, o organizare de mare anvergura, realizata absolut exceptional,  din punctul meu de vedere .
    Intr-un  sat de munte, la poale de padure, dar chiar la intrarea in padure,  inconjurata de vegetatie, cu susurul  unui parau ce serpuieste racoros chiar pe langa  spatiul de poveste al  primei mele intalniri cu acesti oameni,   se afla pensiunea Sibiel . Ploaia scurta din prima seara a facut ca aerul ce-l inspiram sa-mi patrunda cu toata puritatea lui adanc in plamani, apoi in intregul corp, pana la ultima celula. O cura de aer de munte  a fost un beneficiu in plus fata de toate celelalte : primirea in costum traditional facuta de d-na Samiza, platoul de aperitive si tuica de la prima intrevedere, mesele imbelsugate, pregatirile de toamna facute demonstrativ in curte sub  sopron , ceaunele cu bunatati preparate  de femei pricepute, mustul dulceag si tamaios, mielul facut la protap, toate in mirosul amestecat de fum de tara de mi-au imbatat sufletul de o stare de bine asteptata pentru a fi traita.
   Felul in care s-au legat incet, incet lucrurile intre cei noi si cei mai cu vechime , de la primul contact vizual pana la a doua seara de dans, trecand prin zumba, excursia  la schit, activitatile din curte precum trasul cu arcul, desene cu creioane colorate, volei, dar si mersul  cu bicicletele, mersul pe franghii peste rau, si inca alte activitati – toate au fost  pentru mine un model exceptional de formare a constiintei colective, de formare a unui sistem in care pot reveni pentru a-mi lua energia necesara mergerii mai departe .
   Felicitari pentru profesionalism, daruire si implicare, va imbratisez cu drag, doamna si domnule Cindea !  :applause:  :flori:
   Nu in ultimul rand vreau sa multumesc colegei mele de camera : te pup, Gabi din Bucuresti !   

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Multumiri
« Răspuns #131 : Marți, 30 Septembrie 2014, 07:50 »
A fost Sibiel,sarbatoarea toamnei,a fost minunat,oameni,atmosfera peisaje,iar gazdelor mii de multumiri pentru tot,incepand de la Doamna Samiza,Gigi si pana la cei  care au" stat in spate"
dorina

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #132 : Marți, 30 Septembrie 2014, 08:20 »
Imaginile si relatarile voastre sunt extrem de sugestive (y). Daca le suprapun pe ce stiu eu ca inseamna un eveniment la Sibiel, deja am un tablou la care ma uit cu jind  :). Sa va fie de bine si sa pastrati vii imaginile, trairile si prieteniile legate!  :flori:

Smaranda, aproape ca am respirat acelasi aer cu voi, aproape m-am lins pe degete citind comentariul tau.  Am vazut ca esti newbie. Topicul asta l-ai vazut?  ;) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #133 : Marți, 30 Septembrie 2014, 08:45 »
Da, am vazut si eu... ::) Smaranda scrie tare bine si ne-ar fi de mare ajutor articolele ei...daca s-ar "incumeta" si ar avea timp... :)

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #134 : Marți, 30 Septembrie 2014, 08:53 »

Sunt convinsa ca "profitul" actiunilor Singlescamp se masoara in numarul multumirilor noastre asa ca ma incumet sa scriu si eu un IMENS MULTUMESC, Gigi & Co.

Sibiel 2014 a fost din nou la inaltime si ma bucur nespus ca am putut merge din nou in acest tarm de vis, cu oameni frumosi si buni de unde nu te poti intoarce decat cu sufletul plin , cu multa energie pozitiva si nu in ultimul rand cu multe amintiri frumoase.

Sibiel 2015, asteapta-ma!