Am avut din nou noroc de o vreme superba...

Multumesc...

stie Lui cui...Un cadru de toamna minunat...
Restul au facut Vicentiu, Marcel, d-na Steliana si toti ceilalti de la pensiune...Cu un "bravo" le-am multumit la plecare...Au inteles toti ce vreau si au mers exact pe firul intins dinainte...asa ca in fata totul s-a derulat ca dintr-un mosor...In spate stiu cat este de greu sa armonizezi, sa intri in timpi si sa faci sa curga totul firesc una din alta...Tocmai de asta le-am multumit.
Sper ca v-a placut ce am organizat in cele 3 zile, ca aceasta Sarbatoare a Toamnei va ramane in amintirea voastra. Mi-as dori sa stiu ca a fost locul in care s-au legat noi prietenii, ca v-ati relaxat, ca v-ati distrat...
O supersurpriza pt mine a fost "coregrafa" noastra, instructor de zumba...A creat un moment exceptional!
Maine am sa va transmit tabelul de participanti cu adresele de Email, astfel incat sa puteti schimba intre voi fotografii si pastra legaturi...Lista o sa fie insotita de fotografiile facute de mine. Cateva din ele:

Decorurile noastre de la pensiune...

Ovidiu, DJ-ul celor 2 nopti si o zi...

Feli, polisportivul instructor...

Cuptorul, in asteptarea painii...Formele cu aluat, painea scoasa si apoi ...batuta.

Si mielul in cele 7 ore de stat deasupra jarului...

Balmosul pregatit de femeile din sat...

Tot ele au pus si muraturile...

Au facut zacusca si magiunul de prune...

Si tot ele au si jucat seara. Jiana, invartita...si perinita

Tortul, momentul festiv al serii...