M-am intors si o sa fiu aici cateva zile...

Sa incepem cu ce vad ca arde mai tare: transportul pana la pensiune. Aici avem trei grupe de participanti:
-
cei care vin pe cont propriu sau in grupaj, cu masina Nu au nevoie decat de informatia cum se ajunge la pensiune. Am mai scris, dar repet si aici sa ma asigur ca toti o sa gaseasca: pe site-ul
www.sibiel.eu exista "Cum ne gasiti" si acolo am oferit detaliat informatii despre localizarea pensiunii.
-
cei care vin cu autocar sau tren si au nevoie de transfer din Sibiu pana la Sibiel. Am sa fac 2 ture de cate 7-8 persoane, vineri intre orele 12.00 - 15.30 din Sibiu pana in Sibiel transferand astfel pe toti cei care sosesc altfel decat cu masini personale sau grupaj cu alti participanti. Am nevoie sa comunicati aici pe forum de nume, de orele la care sositi si cu ce (tren sau autocar/specificata autogara). Evident ca nu aceea va fi si ora de plecare spre Sibiel. O sa fac asa cum precizam doua grupaje functie de orele voastre de sosire. Rugamintea este sa va asigurati ca ajungeti maxim la 15.30, la 16.00 trebuie sa fiu si eu pt intampinarea participantilor, la Sibiel.
Deschidem astfel o noua lista, a celor care au nevoie de transfer Sibiu - Sibiel si dau un exemplu:
1. Roscanu Ioana ora 12.30 gara Sibiu
2....
3....
-
cei care vin cu microbuzul din Bucuresti. Vad ca lista este aproape plina, mai sunt doar 3 locuri. Aici ramane doar problema orei de plecare. Vad ca v-ati fixat pentru ora 9.00, astept insa pana maine sa vad daca nu cumva este cineva, inscris pe lista si care luand ca ferma ora comunicata de mine pt plecarea din Bucuresti (11.00) si-a aranjat programul de servici dupa aceasta si nu poate pleca mai devreme.
Soferul va fi Dan, numerele lui de telefon: 0744 884.703 si 0742 019.711. Am postat numerele lui pt cei care urca pe traseul Bucuresti - Sibiu (Pitesti, Valcea etc). Am rugamintea sa nu-l sunati decat strict pt acest lucru. Locul de imbarcare va fi unul singur: Statia AGIP Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu 194). Este langa statia de metrou Pacii. Dati un "google" si vedeti si pozele sa puteti recunoaste locul.
Pt imbracaminte, am obiceiul sa va dau recomandari

si o fac si de aceasta data. Nu veniti imbracati pt gala sau ceva de genul acesta. Sport si confortabil, iar cei care vor si ceva miscare sa aiba si ceva potrivit pt bicicleta si ..altele. Vremea are sa fie intre 16 - 19 grade, insorit, partial i ceva nori. Stam mult pe afara si va trebuie decai ceva mai grosut...dar nu supraelastic. Se face foc in mai multe zone, treceti pe langa si va puteti trezi cu ceva ars...Asa ca o jacheta gen polar, un pluover gros, sau ceva din categoria asta. Sa aveti ceva si de ploaie, doamne fereste, dar la munte nu se stie niciodata. In zona noastra de Cindrel nu a nins, doar pe culmile peste 1900, asa ca de sus nu vine aer rece. Incaltaminte gen adidas, chiar si pantof trekking este bun prin curtea pensiunii si la activitatile de sambata.
Pt cei noi: veniti cu inima deschisa, nu va ganditi ca nu stiti pe nimeni si ce o sa faceti acolo. Va asigur ca datorita interactivitatii programului, o sa fiti luati repede de val si o sa va cunoasteti cu ceilalti. Si recomandarea facuta tuturor: actiunea se numeste "Sarbatoarea toamnei" o sa fie deci o petrecere continua, asta inseamna muzica, dans, mancare si ...ceva bautura.

Lumea vine sa se distreze, sa schimbe mediul, sa se relaxeze, sa cunoasca, sa se imprieteneasca. Lasati deci problemele acasa, veniti doar cu bucurie si placere si nu "bombardati" pe cei din jur cu probleme negative...Ii incarcati inutil si nemotivat...Astept deci oameni optimisti, deschisi, comunicativi si gata de petrecere...

OK?