Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 6 10 august 2014
Plusar:
si nu numai: o sa avem si degustare de palinca de ziua lui Gigi ! asta e al doilea motiv pt care m-am inscris ! primul fiind faptul ca nu am vizitat zona niciodata ! anul trecut am vazut ca mi-am manifestat intentia de a merge dar nu am finalizat ... dar nu mai stiu de ce ... :whistle:
ioncori:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 23 Aprilie 2014, 21:53 ---Nici eu n-am fost niciodata in Apuseni, asa ca suntem cel putin doua intr-o situatie inedita. :kissing:
Sunt curioasa, la ce te referi cand spui o...astfel de excursie? Suna asa, de parca am fi o secta ;D Glumesc. nu e cu program special sau vreun... ritual. doar cu o stare speciala, asa cum spui tu de a pretui vacanta la maxim, chiar daca suntem single.
--- Terminare citat ---
Da, da, e o secta :D Dar vreau sa fiu sectanta :))))
"Astfel"... adica fara sa cunosc pe nimeni din grup. Ma gandeam ca poate exista ceva regului. Habar n-am, zic si eu. Asa cum e faptul ca orice comunicare se face doar pe forum, nu la telefon, nu pe mail.
Tre' sa-mi aduc aminte sa intru pe aici, sa nu uit de vacanta :D As fi chiar "figura" sa fac asta :))))
Rentzi:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 25 Aprilie 2014, 06:58 --- :thumbup: :dance: *|* :yeah: Ce tare va fi excursia asta!!!!!
Si vom avea si degustare, in portii de 100 de grame. Cica sufletul omenesc ar avea 30 de grame. Pe ala cum pui pretul? :tomato:
E timpul sa incep antrenamentul pentru lanturi si alte situatii in care as putea sa raman...lata pe piatra :strong: :box: :happy:
--- Terminare citat ---
:whistle: Lanturi...? Hmmm... :blush:
wonderland:
de lanturile astea spuneam ;) :blush:
--- Citat din: admin din Luni, 06 Ianuarie 2014, 16:47 ---Cheile Galbenei raman la fel, nu a suferit modificari majore. Asigurarea se face pe lanturi si cabluri, sigure pentru oricine are conditie fizica, echilibru fizic si mental bun.
--- Terminare citat ---
Deci, tre sa ma apuc sa-mi caut echilibrul mental, ca pe ala fizic nu prea ma bazez:happy:
wonderland:
--- Citat din: ioncori din Vineri, 25 Aprilie 2014, 22:59 ---
Da, da, e o secta :D Dar vreau sa fiu sectanta :))))
"Astfel"... adica fara sa cunosc pe nimeni din grup. Ma gandeam ca poate exista ceva regului. Habar n-am, zic si eu. Asa cum e faptul ca orice comunicare se face doar pe forum, nu la telefon, nu pe mail.
--- Terminare citat ---
Iconori, hai sa facem o regula ;)
Regula nr. 1 - Sa nu-ti faci griji că nu cunoşti pe nimeni. Bucura-te că îti oferi ocazia de a cunoaşte oameni noi. La sfarsitul excursiei vei ramane cel putin cu o persoana cu care vei dori sa mentii legatura pe email sau telefon.
Comunicarea pe forum are si acest scop - sa ajute pe cei din grup sa atenueze acest sentiment de grija, iar pe aspirant, sau cei noi să vadă cam cum merg lucrurile. Dacă s-ar fi făcut comunicarea pe email/telefon si n-ai fi gasit pe forum decat prezentarea excursiei, te-ai mai fi inscris?!
Mai multe gasesti in subforumul ( vizibil doar dupa logare) Regulamente.... topicul Precizari:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,536.75.html
vezi in special pagina 6, reply 79, 81, 85
on topic: Admin, sa-mi fac griji ca nu am primit inca email de la agentie, respectiv de la Samiza? Eram cam somnoroasa, dar, totusi imi amintesc ca am apasat bine butonul si mi-a aparut mesajul automat de confirmare a rezervarii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă