Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 6 10 august 2014
admin:
Nu mai am multe de completat....ioncori...Wonderland ti-a dat toate informatiile necesare.
Lista pt microbuz se va deschide ceva mai incolo, pe la inceputul lui iunie. Sa nu ai emotii, lumea care participa este de calitate si toti stiu ce inseamna prima oara, asa ca o sa te ajute sa treci usor peste prag...De fapt nici nu o sa simti...Sunt convins ca inca de pe microbuz vei deja in grup... ;D
ioncori:
Abia astept sa merg :)
Muncesc si foarte mult, in general, asa ca pretuiesc orice vacanta la maxim.
Si unde mai pui ca in Apuseni nu am fost niciodata.
Emotii nu prea sunt, ma descurc eu cu ele. Doar ca nu stiam cum merg lucrurile intr-o astfel de excursie.
Seara frumoasa!
wonderland:
Nici eu n-am fost niciodata in Apuseni, asa ca suntem cel putin doua intr-o situatie inedita. :kissing:
Sunt curioasa, la ce te referi cand spui o...astfel de excursie? Suna asa, de parca am fi o secta ;D Glumesc. nu e cu program special sau vreun... ritual. doar cu o stare speciala, asa cum spui tu de a pretui vacanta la maxim, chiar daca suntem single.
Plusar:
--- Citat din: admin din Miercuri, 23 Aprilie 2014, 07:59 ---Nu mai am multe de completat....ioncori...Wonderland ti-a dat toate informatiile necesare.
Lista pt microbuz se va deschide ceva mai incolo, pe la inceputul lui iunie. Sa nu ai emotii, lumea care participa este de calitate si toti stiu ce inseamna prima oara, asa ca o sa te ajute sa treci usor peste prag...De fapt nici nu o sa simti...Sunt convins ca inca de pe microbuz vei deja in grup... ;D
--- Terminare citat ---
eu unul sunt de calitate superioara, am pretul pus pe 100 de grame ca sa-si permita toata lumea sa ma guste !
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 23 Aprilie 2014, 21:53 ---Nici eu n-am fost niciodata in Apuseni, asa ca suntem cel putin doua intr-o situatie inedita. :kissing:
Sunt curioasa, la ce te referi cand spui o...astfel de excursie? Suna asa, de parca am fi o secta ;D Glumesc. nu e cu program special sau vreun... ritual. doar cu o stare speciala, asa cum spui tu de a pretui vacanta la maxim, chiar daca suntem single.
--- Terminare citat ---
stai linistita : o sa fiu in zona ! o sa incerc sa stau cu okiu' si pe tine dar si pe noii veniti pt a le face "trecerea mai usoara" ! sau nu ! :giggle:
wonderland:
:thumbup: :dance: *|* :yeah: Ce tare va fi excursia asta!!!!!
Si vom avea si degustare, in portii de 100 de grame. Cica sufletul omenesc ar avea 30 de grame. Pe ala cum pui pretul? :tomato:
E timpul sa incep antrenamentul pentru lanturi si alte situatii in care as putea sa raman...lata pe piatra :strong: :box: :happy:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă