Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (41/43) > >>

DorinaSimion:
a  fost prima data cand am pus rucsacul in spate,prima data cand m-am catarat pe munte, cand am trecut  "agatata" pe lanturi,dar a fost minunat;totul a fost la superlativ,oamenii din grup ,locurile,gazda ,cei doi ghizi ,sa-ti dea Dumnezeu sanatate Gigi si numai de lucruri frumoase sa ai parte,ca  ai avut ideea infiintarii acestui SC

wonderland:
Nu pot sa cred ca mi-au luat-o altii inainte, cu mesajele pe forum  :giggle:
Am ajuns rupta de oboseala, am dormit cu picioarele invelite in frunza de varza. Dar nu m-am trezit fluture de varza, sunt tot io, vanata si cu muschii frageziti  ;D

Am avut probleme cu conectarea la net. Acusica va trimit lista de contacte si niscaiva poze.

Foarte tare aventura in Apuseni! Va pup pe toti. Multumesc inca o data tuturor celor care m-au ajutat sa trec de momentele dificile, cu rabdare, indicatii sau cu materiale de prim ajutor. De data asta, nu esti pe lista, Plusar :strambatura:

wonderland:
N-am eu cele mai grozave poze, dar pun cateva si aici.

Grupul cu care ne-am intalnit in dolina, in urcare pe unde am coborat noi

Noi am plecat pe aici

zmeurici ;D

Inainte de intrarea in Cheile Galbenei - Cine ar fi crezut ce va urma....

Cam asta a urmat  :faint: Dar cred ca, de data asta, imaginile nu reflecta trairea si realitatea

nu cred ca se va supara Nicu, acest copil al muntilor, care emana acelasi spirit linisit al iubitorilor de munte pe care i-am cunoscut

Alte poze n-am mai facut, ca as mai fi avut nevoie de o mana si vreo doua picioare.

Doar la Valul Miresei, dimineata devreme, in drum spre casa

wonderland:

--- Citat din: DorinaSimion din Luni, 11 August 2014, 07:46 ---a  fost prima data cand am pus rucsacul in spate,prima data cand m-am catarat pe munte, cand am trecut  "agatata" pe lanturi...
--- Terminare citat ---

Eu am crezut de vreo doua ori ca e ultima data pentru mine, mai ales la coborarile prin noroaie oO

gata, trec la transmis lista de contacte si poze. sa aveti o zi frumoasa!

wonderland:
Ori sunt eu prea obosita, ori sunt niste erori in lista de email-uri scrisa de mana :slap:

Doina, ti-ai schimbat adresa?
Camelia - la tine nu merge nici cu un l nici cu ll :-[
Marilena - si la tine imi zice ca nu ai cont yahoo si zau ca am scris exact asa cum ai scris tu.

PS. Doina nu si-a schimbat adresa e cu _ intre prenume si nume  |o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă