Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (40/43) > >>

Tania55:
 :help:   .... eu voi avea tren la 15:45 din Cluj ... sau la 15:55 din Alba Iulia .... sau la 17:17 din Sebes Alba .... spre Timisoara .... Wonderland, vom avea incredere in Gigi    :thumbup:

admin:
Duminica o sa plecam devreme, suntem 3 care participam la circuitul Castelele Bavareze - Austria. Eu am din Sibiu autobuz spre Bucuresti la ora 16.00, asa ca trebuie sa ajung maxim la 14.00 sa ma pot schimba si pregati... Microbuzul de Sibiu va pleca deci la 8.00, imediat dupa micul dejun. Estimez sa ajungem in Sibiu la 12.30. (la Cluj in jur de 10.30).

Microbuzul de Bucuresti face cca 10 ore din IC Ponor, asa ca si acesta va trebui sa plece maxim la ora 9.00 de acolo...

Deci se vor prinde legaturile de care scriati aici Tania si Wonderland... :)

admin:
Ce-si doreste un organizator? Vreme potrivita actiunii, gazde ospitaliere, zona bogata in obiective si un grup bun. Le-am avut pe toate cu prisosinta!!!! *|* :dance: *|* O vreme excelenta de drumetie, o gazda cum rar cred ca se poate intalni, o pereche de ghizi veseli si plini de energie, niste locuri minunate iar grupul super-super-super!

Mi-ati oferit o zi pe care n-o s-o uit niciodata! Carari de munte, paduri umbroase, rauri si extraordinarele Chei ale Galbenei! Iar surpriza de seara... ;D ;D ;D Va doresc sa aveti si voi aceleasi bucurii pe care le-am simtit si eu impreuna cu voi! Minunat, va multumesc!

Inchid pe fuga, trebuie sa plec spre Bucuresti...Ma asteapta alt grup si o alta actiune... :)

feminis:
Multumim si noi pentru tot si sa ne vedem cu bine !  ::)

Plusar:
si eu ii multumesc lui Gigi pt ca m-a ambetat pt prima data pe anul asta , vorbele adresate Mariei:"In seara asta tot ce se consuma platesc eu" mi-au provocat o vie emotie , mult mai mare ca focul viu  :whistle:
ii multumesc lui Cristian pentru faptul ca a salvat 2 suflete de la moartea prin gazare  :worthy:
de asemenea ii multumesc localitatii Doda Pilii pentru ca exista !!!

una dintre actiunile cele mai reusite la care am participat pana acum  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă