Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 6 10 august 2014
admin:
Rentzi, suntem baieti sau ce naiba... :giggle: Cum adica nu mergi pe Cheile Galbenei... ??? Si daca le faci prin rau si tot merita...
Ai prins frica de ploaie si e firesc. Muntele e greu pe umezeala, indiferent cum e solul de traseu...Am ales august, sanse minime de ploaie. Mai ales ca in 8 este ziua mea, cu atat mai putin are voie sa ploua... ;)
Apropo de program: problema este ca majoritatea nu-si pot rupe prea multe zile libere...Vor sa mai mearga undeva sau cu noi sau individual. Si trei zile de munte e suficient pt cineva care nu are antrenament. Sunt multe lucruri si locuri de vazut acolo, ne organizam la fata locului functie si de evaluarea fizica a grupului. Iesim in prima zi la o scurta plimbare, fara ghid si vedem cam unde stam. Oricum facem 2 grupe, una condusa de mine si alta cel mai probabil de Nicu sau de altcineva de la salvamontul local.
Despre microbuz, da, ne ajuta foarte mult ca mergem pana la capat de traseu nemaifiind nevoie sa facem drumuri inutile...Asa am facut si anul trecut, pe ambele grupe.
Rentzi:
Si atunci tot in August in jurul datei de 10 am fost - se pare ca soarele intra cel mai bine in ferastra de la Focul Viu cam in perioada aceasta.
Au trecut totusi 16 ani de atunci si s-au agatat niste kg-uri de mine intre timp (sper sa mai fac vant din ele pana in August).
Oricum zona este spectaculoasa si imi doream sa o revad. :surrender:
wonderland:
vai, vai, rentzi, asta a fost...atunci. nu e obligatoriu sa se repete experienta neplacuta si acum. ;)
--- Citat din: admin din Vineri, 28 Martie 2014, 08:43 ---eu vin cu microbuzul pe traseul Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Turda - Huedin - Rachitele - IC Ponor.
Deci incercati amandoua o sincronizare cu mine. N-am fixat inca ora de plecare, dar daca va uitati la actiunea de anul trecut o sa fie aceiasi pt ca am ajuns acolo perfect.
--- Terminare citat ---
Pai, daca tot n-am somn :slap:, eu m-am uitat. Anul trecut ai ajuns in Cluj pe la 15.30. Eu, de la Iasi, am un autocar care ajunge in Turda la `14.00, in Cluj -15.00, Huedin - 16.00. Oare unde sa cobor? ::).
Bine, macar, ca stiu in ce ma urc ;D:
Microbuz din Sibiu (8 locuri):
1. Gigi
2. Tania
3. Alis
4.
5.
6.
7.
8.
admin:
Cel mai bine pt mine in Huedin. Asa nu mai intru nici in Turda, nici in Cluj si merg doar pe autostrada. Dar e foarte posibil sa iau pe cineva si de acolo, asa ca vedem cand se inscriu toti la microbuzul meu.
Rentzi:
Din Bucuresti sau limitrof s-a inscris cineva?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă