Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (31/43) > >>

wonderland:
Lista up-datata:
Lista  de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1. Gabriela S
2. Florin I (asa mi-a comunicat tf sa-l trec peste tot unde e inscris... )
3. Corina T
4. Dorina S
5. Doru S
6. Cristina T
7. M Moise
8. Mihaela S - Brasov
9. Laurentiu M - Buc
10. Alexandra S
11. Doina F
12. Elena Dem
13. Stela G
14.Camelia S
.....

Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Tania (urcare din Alba Iulia, 13:17)
3. Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin )
4. Stefan A
5. Anisoara S- Sibiu
6. Sovoiu Virginia
7 Onescu Marilena

wonderland:
Eu sunt aici!!!!!!!!!!!
Vin fie ploaie, fie vant :D
Chiar am platit si diferenta pt tripla si astept si eu o confirmare de la Samiza si vad ca nu o mai primesc, dar nu cred ca e cazul sa-mi fac griji.
Cate suntem la tripla pan' la urma?

Dar de ce renunta asa multi? Imi pare rau :) Din 30 cati au mai ramas?

Eu vreau sa stiu de unde si la ce ora pleaca microbuzul din Bucuresti si cum o sa-l recunosc

iconori, salutare :kissing:. se pare ca suntem 2 in tripla :). Probabil renunta pentru ca intervin diverse si neprevazute. Sherban si-a operat genunchiul, altii probabil nu -si mai pot lua concediu. Nu e nimic neobisnuit. Se intampla. Pana acum, pentru toti cei care s-au retras s-au gasit inlocuitori, asa ca....

nu-ti fa griji in legatura cu confirmarea. Nimeni nu primeste :). Dar, daca ar fi fost vreo problema ai fi primit un email sau un telefon :)
Important e, dupa ce ai facut plata, sa trimiti un email Samizei, in care sa o informezi ca ai virat banii.

Detalii despre transport, ora si locul plecarii - probabil ca urmeaza. cam cu 1-2 saptamani inainte. Gigi e maestru la respectarea ordinii prioritatilor O0
Toate bune. In curand ne vedem. Dar, fara ploaie si vant, te rog! :flori:

feminis:
BUNA SA NE FIE DIMINEATA !
N-am inteles ce este tripla aia.... |o Deja incep sa am emotii...  :worthy:    ;)

ioncori:
Neata, feminis
Ce sa fie tripla daca nu o camera.
Exista posibilitatea sa fii cazat in camera de 2 persoane sau de 3 persoane.
Eu si wonderland am ales de 3. Daca-i bal, bal sa fie :)

Mai sunt 2 saptamani, vin ele si detaliile legate de transport

feminis:
 Uf, bine ca ma luminasi !  :slap:  :hammer: *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă