Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 6 – 10 august 2014

<< < (30/43) > >>

cami:
Lista up-datata:
Lista  de microbuz Bucuresti - IC Ponor: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1. Gabriela S
2. Florin I (asa mi-a comunicat tf sa-l trec peste tot unde e inscris... )
3. Corina T
4. Dorina S
5. Doru S
6. Cristina T
7. M Moise
8. Mihaela S - Brasov
9. Laurentiu M - Buc
10. Alexandra S
11. Doina F
12. Elena Dem
13. Stela G
14.Camelia S
.....

Lista pt microbuzul de Sibiu: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1. Gigi Cindea
2. Tania
3. Alis G (urcare de pe traseu, de la Turda, Cluj sau Huedin )
4. Stefan A
5. Anisoara S- Sibiu
6. Sovoiu Virginia
7 Onescu Marilena

acbard:
Din pacate , nici eu nu mai pot participa la aceasta actiune  :(
Am vorbit cu d-na Samiza , asa ca ... doritorul ... o poate contacta .
Va doresc o "drumetie" ... de povestit la gura semineului de la Sibiel  :)

Tania55:

--- Citat din: admin din Vineri, 28 Martie 2014, 08:43 ---Tania, eu vin cu microbuzul pe traseul Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Turda - Huedin - Rachitele - IC Ponor. Cred ca pentru tine este mai buna solutia de a te intalni cu mine decat cu microbuzul de Bucuresti, asta pt ca sunt convins ca ai legaturi mai apropiate de Turda - sau cu Vint (tren) sau cu Sebes (autobuz). Eu am sa fiu ceva mai flexibil cu microbuzul meu, mai pot astepta, ma pot si abate un pic de la traseu. Cel de la Bucuresti va fi plin, lumea este nerabdatoare dupa atata drum sa ajunga la pensiune si va accepta mai greu sa astepte sau sa iasa de pe traseu.
Deci incercati amandoua o sincronizare cu mine. N-am fixat inca ora de plecare, dar daca va uitati la actiunea de anul trecut o sa fie aceiasi pt ca am ajuns acolo perfect.

--- Terminare citat ---

Gigi, te rog sa ma iei si pe mine din Alba Iulia, ajung cu trenul la 13:17 ... deocamdata asta e varianta pe care am gasit-o, multumesc  :kissing:

ioncori:
Eu sunt aici!!!!!!!!!!!
Vin fie ploaie, fie vant :D
Chiar am platit si diferenta pt tripla si astept si eu o confirmare de la Samiza si vad ca nu o mai primesc, dar nu cred ca e cazul sa-mi fac griji.
Cate suntem la tripla pan' la urma?

Dar de ce renunta asa multi? Imi pare rau :) Din 30 cati au mai ramas?

Eu vreau sa stiu de unde si la ce ora pleaca microbuzul din Bucuresti si cum o sa-l recunosc

ioncori:
Gata, am vazut, pleaca din autogara de la Pacii.
E cea din Militari?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă