Autor Subiect: Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014  (Citit de 47987 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
« Răspuns #105 : Miercuri, 07 Mai 2014, 11:00 »
158 sunt acuma.
Sherban ai si de la mine  :kissing: :thumbup:

Admin, mare rabdare ai. Cum faci?   :strambatura:
Cred ca tine, am mai spus-o pe undeva, de un strop de...empatie si respect pentru timpul celuilalt.
Sa ne gandim ca tu esti unul, noi mai multi si ca esti supus la un efort inutil si epuizant: sa repeti aceleasi informatii pentru fiecare.
Felicitari! Dar, recunosc, eu as pune o limita politicoasa, dar ferma. Oricine s-a inscris clar are cont, deci la informatia pentru forum.

In fine!
Dragilor, spor la bagaje, sa aveti vreme buna, si sa profitati la maxim de provocarile oferite de aceasta excursie!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #106 : Miercuri, 07 Mai 2014, 11:26 »
Mersi Wonderland de urari. Si sunt de acord ca expresia ta: "o limita politicoasa, dar ferma" sa fie aplicata de Admin. Eu obisnuiesc sa spun: "o mana de fier in manusa de catifea". Daca citesti regulat forumul, mai ales topicul care a fost scris pentru interesul tau, chiar ca afli tot si nu mai e nevoie sa-l sacai pe Admin cu telefoane.
In rest, mi-am cam facut bagajul si maine dimineata o tai spre Calimanesti. Speram sa fie o excursie reusita.  *|*

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #107 : Miercuri, 07 Mai 2014, 11:39 »
Sa nu sperati! Aveti incredere si faceti tot ce tine de voi sa fie o excursie reusita :thumbup: Mai ales ca vreo 90% din succes e asigurat deja de Gigi :kissing:

Politicoasa si ferma, de fapt tenace :happy:, intreb si io: bagajul l-ai facut, dar de votat ai votat?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
« Răspuns #108 : Miercuri, 07 Mai 2014, 13:02 »
Eu am votat si erau 156...
Aha...deci creste. F bine!
Everything changes..

Offline Aica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #109 : Miercuri, 07 Mai 2014, 16:55 »
Votat si eu - 161.

Maine ne vedem!

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #110 : Miercuri, 07 Mai 2014, 19:23 »
 Nu ne mai da voie sa votam in fiecare zi ? Eu am votat deja si azi cand am incercat din nou,nu ma mai lasa.... :(

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #111 : Miercuri, 07 Mai 2014, 21:40 »
Pana maine poate ajung votarile la 200... :) Cand ne intoarcem o sa incerc sa pun si pe facebook, desi acolo sunt atat de multe concursuri, tombole si tot felul de nazabatii incat lumea nu mai ia in serios mai nimic...Imi aduc aminte la un moment dat cu cat entuziasm si cu cata dedidicare am incercat sa promovez un anunt umanitar...pe care apoi l-am gasit in lista smecheriilor de obtinut like-uri...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #112 : Miercuri, 07 Mai 2014, 22:04 »
Mimi, nu e ca la ceilalti. Aici doar 1 vot. Poti cel mult sa mai convingi pe altii :)

ontopic - Gata bagajele. Freamata bocancii? Anul trecut ai mei erau in stare sa plece inaintea mea.  :magic:

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #113 : Sâmbătă, 10 Mai 2014, 00:15 »
Citind ce s-a tot scris aici, ma cuprinde nostalgia. Anul trecut, pe vremea asta, eram la Cozia, dupa prima zi "de incalzire" atat in privinta traseului cat si a party-ului din fiecare seara. A fost prima participare in cadrul SC, a fost super din toate punctele de vedere ( traseu, peisaje, vreme, ghizi - Pavel si Gigi -, grup, distractie). Cred ca o parte din sufletul meu va fi mereu legata de aceasta actiune, de Cozia si de cei pe care i-am cunoscut cu aceasta ocazie.
Distractie faina si anul acesta si vreme frumoasa, va doresc.

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #114 : Sâmbătă, 10 Mai 2014, 00:22 »

Frumos ar fi si un vot de sustinere pentru Parcul National Cozia.  Inainte sau dupa ce veniti, vrajiti de locuri si de povestile lui Pavel, cel care a depus proiectul.
(scuze, admin, stiu ca l-am pus si la Implicare civica si voluntariat, dar m-am gandit ca merita un loc mai la vedere. Votarea se inchide pe 15 mai :blush:)
http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-voluntari-in-actiune-id-1270-cmsid-65

Ai dreptate Wonderland, ar fi frumos ca fiecare din cei care am pasit prin acele locuri sa dam un vot proiectului lui Pavel. Eu tocmai mi-am facut cont, astept confirmarea, sa pot vota. :thumbup:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #115 : Sâmbătă, 10 Mai 2014, 06:14 »
 :thumbup: gabisb. vad ca s-a ajuns la 193...
Ma ingrijoreaza doua lucruri :
  • pe 15 mai se inchide votarea
  • pe tara, primele 5 locuri au peste 550 de voturi. primul are 981 de voturi

Cred ca ar fi bine sa ne mai mobilizam prietenii, cunostintele, rudele. Mai ales daca locuiesc prin judetul Valcea si sunt mai atasati de loc.
Sa speram ca si cei care tocmai petrec in magia Coziei se vor mobiliza la voturi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #116 : Duminică, 11 Mai 2014, 20:21 »
Am ajuns acasa, am facut o selectie mai generala (n-am prea avut timp de pigulit... ::)) a fotografiilor facute de mine si de Toni si vi le-am transmis impreuna cu lista de Email-uri.

Un grup super fain, vesel, bine pregatit si ca echipament si fizic. Se vede clar ca s-a citit forumul, ca s-a inteles ca in munte nu poti sa mergi in adidasi si in haine de strada...Respect!  :flori:

Timpul minunat, poate cel mai potrivit timp posibil...Peisajele o nebunie, flori peste tot, verdele crud...Pavel din nou super la inaltime. Un om care-si respecta meseria, are drag de natura si o pretuieste...Din pacate sunt tot mai putini astfel de oameni in locuri din astea nodale. Au fost inlocuiti, de sleahta de prosti care ne conduc de 20 ani, cu tot felul de pitipoance sau fonfaniti gata sa semneze orice li se baga sub nas...Defrisari, exploatari, permise de vanatoare...De aceea arata tara asa in multe locuri...

Dar ar trebui sa vorbesc numai de bine... :) Dupa 4 zile de umblat pe potecile Coziei, a Capatanii si Lotrului, dupa ce am parcurs zeci de kilometri prin paduri si fanete, dupa ce am admirat minunatii de flori, panorame ce-ti opresc respiratia, sunt incarcat pentru un an de zile si nici nu pot sa ma gandesc la lucruri rele...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #117 : Duminică, 11 Mai 2014, 21:02 »
Bine ai revenit Admin.
Ceilalti inca n-au ajuns acasa, cred, dar le urez si lor bun venit si abia astept sa aud cum a fost....
?  :flori:
Cu atat mai mult, cu cat multi au fost la prima iesire SC, daca am retinut bine.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #118 : Luni, 12 Mai 2014, 07:19 »
Azi in masura in care am timp am sa postez cateva din imaginile pe care le avem inca pe retina...Eu parca sunt inca acolo... :)

Grota Zmeilor, un loc ascuns cu strajnicie de Pavel...Ma mira ca nici ranger-ul din prima zi nu stia de el...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #119 : Luni, 12 Mai 2014, 07:25 »
Impresionanta in Parcul National Cozia este flora. Asa cum explica Pavel, mare parte din aceasta este endemica, adica o poti gasi doar acolo. E o nebunie de flori, mai ales acum in luna mai...Nu stiai la ce sa te uiti...si ce sa admiri mai intai, peisajele cu paduri strapunse de stanci golase, cursul molcom si serpuit al Oltului prin defileu sau covorul pe care calcai...

Primele doua poze sunt facute in Gradina Zanelor....minunatul petec de culoare de pe stanca...