.... imi doresc foarte mult sa inving provocarea asta.
e un inceput bun. depinde si ce inseamna provocarea asta pentru tine.
cu ceva antrenament, ai sa ramai cu amintiri ce nu se vor mai sterge din mintea ta. la fiecare pas ti se deschid frumuseti.
sa ai ghizi ca Pavel si Gigi e un privilegiu. e pacat sa ratezi o astfel de ocazie, dupa cum e pacat sa-i pui in situatia de a limita potentialul acestei experiente.
Actiunea asta e clar de Clubul Drumetilor Montani. Desi, am prieteni pentru care ar fi doar o plimbare. Dupa cum am prieteni pentru care ar fi o actiune dificila, chiar imposibila. Cred ca de asta nici nu se prea inghesuie lumea cu sfaturi sau incurajari. Pentru ca perceptia difera, in functie de experienta personala, care da reperele pentru autoevaluare. Raspunsul e la tine.

Mi-amintesc de ingrijorarile mele dinaintea acestei excursii. Eram fascinata de descrierile si imaginile postate de Gigi, din anul anterior. Nu aveam obiective marete, voiam doar sa ma bucur de aceasta experienta si sa nu tin grupul pe loc.
De fapt, daca iti faci griji, inseamna ca ai o idee. Ca si asta e un reper - pentru ce iti faci griji?