Autor Subiect: Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014  (Citit de 48025 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
« Răspuns #45 : Vineri, 21 Martie 2014, 21:52 »
Nu stiu unde e actiunea din 2012, acolo era o poza reprezentatirva cu piatra.
Eu am gasit una prin folderele de anul trecut, din prima parte, de fapt dinaintea pietrei cu pricina.

Te ajuta sa iti faci o impresie  Alex andra?
Adevarul e ca a fost de vis excursia asta.  :smitten: Merita fiecare rosatura, julitura si orice....intepatura de la Plusar.
Cozia merita!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #46 : Sâmbătă, 22 Martie 2014, 07:37 »
.... imi doresc foarte mult sa inving provocarea asta.
e un inceput bun. depinde si ce inseamna provocarea asta pentru tine.
cu ceva antrenament, ai sa ramai cu amintiri ce nu se vor mai sterge din mintea ta. la fiecare pas ti se deschid frumuseti.
sa ai ghizi ca Pavel si Gigi e un privilegiu. e pacat sa ratezi o astfel de ocazie, dupa cum e pacat sa-i pui in situatia de a limita potentialul acestei experiente.

Actiunea asta e clar  de Clubul Drumetilor Montani. Desi, am prieteni pentru care ar fi doar o plimbare. Dupa cum am prieteni pentru care ar fi o actiune dificila, chiar imposibila. Cred ca de asta nici nu se prea inghesuie lumea cu sfaturi sau incurajari. Pentru ca perceptia difera, in functie de experienta personala, care da reperele pentru autoevaluare. Raspunsul e la tine.  :flori:

Mi-amintesc de ingrijorarile mele dinaintea acestei excursii.  Eram fascinata de descrierile si imaginile postate de Gigi, din anul anterior. Nu aveam obiective marete, voiam doar sa ma bucur de aceasta experienta si sa nu tin grupul pe loc.
De fapt, daca iti faci griji, inseamna ca ai o idee. Ca si asta e un reper - pentru ce iti faci griji?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #47 : Sâmbătă, 22 Martie 2014, 07:59 »
Am gasit pe net (cele din folderul meu sunt cu ...portrete, nu risc) cateva imagini http://cezarpart.blogspot.ro/2013/06/pe-langa-coltii-foarfecii-12052013.html
parca asta e, nu? oricum, seamana destul de mult. din partea asta eu imi amintesc doar vocile calde ale lui Gigi si Plusar, care imi spuneau unde sa pun picioarele si unde sa-mi tin mainile ;D

pe prag. de la dreapta la stanga, si hopa in sus.

Oricum, portiunea asta inseamna cateva minute, raportat la intreaga excursie. E drept ca fara ea, nu ajungi in Gradina Zanelor, dar sa nu ramanem cramponati in ce nu putem, sa ne bucuram de ce reusim.
Alex andra, se pare ca mi-ai starnit amintiri si reflectii. Multumesc. Acu ma duc sa caut butonul de off. macar  pentru scris, chiar daca prin fata ochilor imi curg peisajele, oamenii si intamplarile din minunatul grup. :smitten: Astept si povestile tale de dupa, in stilul tau direct si plin de haz. :flori:

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #48 : Sâmbătă, 22 Martie 2014, 09:16 »
Si eu am fost in Gradina Zanelor.Mi-a fost foarte frica fiindca totdeauna m-am temut de inaltime. Nu stiu daca as mai repeta experienta ,dar de atunci am devenit mai curajoasa si pot sa urc scari exterioare(nu prea inalte) chiar daca privesc in jos.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #49 : Sâmbătă, 22 Martie 2014, 12:53 »
Puteam sa jur ca apari cu replica. Ma crezi sau nu am vrut sa si scriu ca ma astept :kissing: Dar nu denatura, am ramas lipita de piatra, ca soparla in picioare, deasupra haului, inainte de a ajunge la sarma :happy:
Hai salut, mai rad vreodata cu tine? :D

hai salut si tie !
anul asta imi propusesem numai iesiri in afara , asa ca ne putem reintalni pe Coasta Amalfa ! poate renunta cineva si te bagi ! glumele de sezon merg f bine la un cico pe coasta insulei Capri , nu crezi ?  :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #50 : Marți, 25 Martie 2014, 06:37 »
te cred, plusar, dar uneori doar credinta n-ajunge :crazy2:
dar o sa ma multumesc si cu vesti povesti pe topicul cu pricina, in timp ce o sa mai caut niste pietre sa-mi rup picioarele.

Si eu am fost in Gradina Zanelor.Mi-a fost foarte frica fiindca totdeauna m-am temut de inaltime. Nu stiu daca as mai repeta experienta ,dar de atunci am devenit mai curajoasa si pot sa urc scari exterioare(nu prea inalte) chiar daca privesc in jos.

Dar a fost frumos, nu-i asa? Atunci si ce simti ca ai dobandit prin asta. Te imbratisez, ella cea curajoasa.  :applause: :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #51 : Joi, 27 Martie 2014, 07:38 »
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1187.210.html
am gasit si pozele de care vorbeam, la pagina 15,  :strong: :thumbup:

Offline Teo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #52 : Miercuri, 02 Aprilie 2014, 14:15 »
Cati venim din Bucuresti in ,,Gradina Zanelor''.

Offline Aica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #53 : Miercuri, 02 Aprilie 2014, 14:40 »
Buna Teo,

Eu vin din Bucuresti.
Sunt la prima excursie cu voi, si sunt nerabdatoare sa va cunosc.
Sincer fac AMR pana la plecare.

Toate bune,

Offline Teo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #54 : Miercuri, 02 Aprilie 2014, 21:48 »
La prima abatere sunt si eu cu milioane de intrebari nerostite. Intrebam daca suntem suficienti din Bucuresti sa justifice deplasarea microbuzului sau ne organizam noi cu transportul.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #55 : Joi, 03 Aprilie 2014, 06:31 »
Sunteti mai mult decat suficienti pt transportul cu microbuzul Teo.  :)

Deschid si lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti. Pt ca ai intrebat prima de transport vei fi cap de tabel..  ;)

1. Teo
2.
3.
4.

Va rog pe cei care va inscrieti la microbuzul Bucuresti - Calimanesti - Bucuresti sa luati lista cu copy/paste si sa va adaugati numele si o initiala.

Eu am sa plec cu microbuzul din Sibiu. Cine vine pe ruta Sibiu - Calimanesti, sau are ca si conexiune posibila Sibiul, se poate inscrie mai jos, in acelasi fel ca si la microbuzul de Bucuresti:

1. Gigi
2.

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #56 : Joi, 03 Aprilie 2014, 10:46 »
Gigi, am 2 intrebari:
- la ce ora pleci cu microbusul din Sibiu? si
- la ce ora trebuie sa fim la Cozia? pentru ca am inteles ca avem un mic traseu de incalzire in prima zi.

Te intreb pentru ca mai mult ca sigur, de data asta, chiar daca e o destinatie aproape de Bucuresti, voi veni de la Timisoara  |o si trebuie sa vad cum ma organizez si daca ma inscriu la microbusul tau din Sibiu sau gasesc alta varianta.

Daca esti prins cu treburi, poti sa-mi raspunzi si maine cand ne intalnim in cadrul minunat al Tarii Motilor  *|* In excursia din Apuseni eram aproape de Timisoara, dar vin din Bucuresti. Eu zici ca sunt pe invers tot timpul  :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #57 : Joi, 03 Aprilie 2014, 11:57 »
Plecarea pe traseu va fi maxim la 14.00, asta sa nu ne prinda inserarea pe drum. Chiar daca ii spun eu "traseu de incalzire" are vreo 4 ore...Prima parte este mai anevoioasa si mai solicitanta, asta pana ajungem in zona de panorama a Oltului (30 min). De acolo mai urcam in jur de 40 minute pana la Grota Zmeilor si de acolo mergem tot pe creasta facand un ocol a zonei. Anul acesta am sa chem microbuzul mai aproape de iesirea noastra, astfel incat sa nu mai facem drumul prin catun...

Microbuzul din Sibiu va pleca maxim la 10.00, de acolo avem 80 km si trebuie sa ajung inaintea tuturor pt a putea face repartizarea/camere si discutia cu Pavel pt traseu.

Offline Aica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #58 : Joi, 03 Aprilie 2014, 12:18 »
Salut,
Si eu pe lista din Bucuresti...
Sunt cu un pas mai aproape de Gradina Zanelor!

Lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti.
1. Teo
2. Angelica Z
3.
4.

Toate bune dragilor,

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
« Răspuns #59 : Joi, 03 Aprilie 2014, 13:20 »
Salut,
Si eu pe lista din Bucuresti...
Sunt cu un pas mai aproape de Gradina Zanelor!

Lista pt microbuzul care va pleca din Bucuresti.
1. Teo
2. Angelica Z
3. Sherban R
4.

Toate bune dragilor,
Everything changes..