Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
admin:
In centru - centru.
wonderland:
--- Citat din: Alex andra din Luni, 28 Aprilie 2014, 10:39 ---
Nu va scriu cu aceeasi bucurie ca pana acum, pentru ca vestile proaste la mine tind sa se tina lant... Am anuntat ca nu pot veni la Cozia datorita unor probleme personale, desi apucasem sa achit chiar integral costul inca de luna trecuta... Nu stiu cat o sa pot recupera din banuti, dar oricum sunt foarte trista...asteptam cu atata nerabdare evadarea asta ... :( :'(
--- Terminare citat ---
Alex andra, imi pare rau sa aud. Ma obisnuisem cu tine...tonica. Si, chiar imi lipsesc postarile tale originale pe forum. Succes si increderea in tendinta de echilibru a Universului. Sigur lantul seriei vestilor proaste se va intrerupe.
Sper ca renuntarea ta nu are legatura cu eventuale ingrijorari legate de cerintele legate de conditia fizica. :-[
ave caesar:
As dori o informatie, daca este cineva care poate sa mi-l dea: drumul 7A dintre Obarsia Lotrului, Voineasa si Brezoi este practicabil ? Anul trecut am fost pana la Lacul Vidra si era ok. Mai departe nu am fost, doar pana la Lacul Vidra imi era telul. Din Lugoj pana la Calimanesti (pentru excursia de Cozia) pe acolo ar fi pentru mine drumul cel mai scurt. Mersi anticipat ! :help: :)
Alex andra:
--- Citat din: wonderland din Luni, 28 Aprilie 2014, 12:11 ---Alex andra, imi pare rau sa aud. Ma obisnuisem cu tine...tonica. Si, chiar imi lipsesc postarile tale originale pe forum. Succes si increderea in tendinta de echilibru a Universului. Sigur lantul seriei vestilor proaste se va intrerupe.
Sper ca renuntarea ta nu are legatura cu eventuale ingrijorari legate de cerintele legate de conditia fizica. :-[
--- Terminare citat ---
:) Nu, draguta. Universul e de vina....
acbard:
Ave Caesar , drumul dintre Obarsie , Voineasa si Brezoi este asfaltat , cu mici exceptii , si ok . Probleme sunt pana in Obarsie , dinspre Petrosani . Aproape de Obarsie sunt 200 , 300 de metri mai accidentati . Totusi , se poate trece ... Dar , daca ai fost la Vidra , stii deja .
Daca vremea e faina , e super traseu . Eu prefer tipul asta de drumuri : multe curbe , mai putin circulate , peisaje nemaipomenite , se poate opri pentru poze .... ce mai , o placere !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă