Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (7/30) > >>

admin:
Cu o lada de....! Stii tu Vera, da...? ::) Glumesc evident...Ma bucur sa te revad... :) Era mai - mai la mine la pensiune, mi-au solicitat de doua ori cei care se ocupa de prganizare evenimente pt voi, dar din pacate n-am avut locatia libera...Ieri am mai dat un raspuns si era o mutare de o zi...Sa vedem...

Aica:
Hop si eu!
Inca un newbie!
Cand am ales Parcul National Cozia am facut-o datorita felului in care au fost descrise traseele; acum cand vad SPA-ul sunt extaziata!
Sunt nerabdatoare sa ne cunoastem! ;)

Teo:
Salutare tuturor.  Am si eu o curiozitate, imi puteti spune cati doritori suntem pentru ,,Gradina zanelor"? Va urmaresc de mult dar nu stiu de ce nu am trecut la actiune pana acum.

admin:
Iti raspund eu Teo. Sunt 25 sau 26 de participanti. Astept sa vina Samiza de la targ sa vad situatia exacta. Dupa calculele mele, nu ar mai fi locuri disponibile, chiar si cu extensia pe care am facut-o. Depindem si de numarul de locuri de microbuz, pt ca din Cozia o sa coboram cu masina.

Teo:
Multumesc. Nu cautam un loc, mi-am exprimat intentia de a participa din februarie, am urmat instructiunile Dnei Samiza dar nu am primit confirmarea inscrierii. Nu vreau sa cred ca daca mi-au trebuit patru ani sa-mi fac curaj pentru a participa la actiuni, mai astept inca patru ca sa fiu inscrisa. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă