Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (28/30) > >>

Mari_a:
Nu stiu daca pe tara..... Poate pe judet, pe categorii (mediu, educatie, dezvoltare comunitara) sau ceva...
Fiind o votare pe internet, m-am intrebat de ce sunt atat de putine voturi la fiecare proiect? Acum sunt votate 77 de proiecte, cu voturi de la 2 la maximum 1055. Ma asteptam sa fie cu zecile de mii. Ma gandesc ca, macar la cele depuse de scoli, elevi, etc, copiii ar vota cu totii, astia mici sunt entuziasti si stau toti pe net, pe tablete, pe telefoane!  Probabil bugetul alocat pentru votarea publica este redus: sa-ti dea mail nu costa, dar sa-ti dea sms, da.  :-\

Plusar:
greu de tot mi-a venit si mie mailul: al 219 - lea votant  :coolsmiley:
in alta ordine de idei ma bucur ca s-au prins irisii din Gradina Zanelor !

admin:
Ma si miram eu de asa putine voturi! Am realizat ca ceva nu e in ordine, dar nu mi-am dat seama ca e asa ceva...E clar sunt ultimele zile de votare si toti vor acum la sfarsit...plus noi... ::) Pacat ca n-am stiut mai repede...

Doru vad ca esti in acelasi registru...mi-e dor de glumele tale...Dar mai e un pic si o sa "infrupt" din nou... ;D ;D ;D

wonderland:

--- Citat din: admin din Luni, 12 Mai 2014, 19:57 ---Pacat ca n-am stiut mai repede...

--- Terminare citat ---
:( Mai repede de 1 Mai, de cand am postat prima oara link-ul?:whistle:

PGabriela:
Tare greu e cu inscrierea pe site-ul cu votul.
Acum am primit codul de activare :)
Gata, sunt 229 - VOTAT

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă