Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (3/30) > >>

admin:
Da, mai sunt locuri! Aici nu avem locuri limitate. Locatia este suficient de mare, deci nu avem din punctul acesta de vedere o limitare. Exista intradevar ceva ce pune o limita - dar tine de posibilitatea ca eu si Pavel sa putem avea sub observatie intreg grupul, insa este o problema organizatorica a noastra. Pe care o putem rezolva prin includerea unui  ranger din parcul national...deci nu sunt probleme...

Alex andra:
Ciao, lume! :)
Sunt nou venita in comunitate si tocmai ce am primit mail-ul de confirmare a inscrierii pentru mai - Gradina Zanelor. De-abia astept! :)
Lucrurile sunt destul de clare, dar cum se face repartizarea in camere in cazul nostru, al noilor veniti?

admin:
Alex andra, stiu este una dintre intrebarile pe care si le face oricine... :) Intri intr-un grup nou, te intalnesti cu persoane despre care nu stii nimic sau mai nimic. Logic sa te intrebi cu cine vei imparti spatiul intim al unei incaperi. Deci foarte fireasca intrebarea ta.

O sa fiti mai multi noi, cred ca 30% - 70%, deci in jur de 7-8 in situatia aceasta. Poti sta cu cineva nou sau cu cineva care deja a mai fost. Nu este o regula. Evident ca s-au format aici multe prietenii si este normal sa stea impreuna. Asa si incep repartizarea pe camere, intotdeauna. Apoi incerc sa-mi fac o parere la prima vedere si sa gasesc perechile optim compatibile... Si sa stii ca foarte rar am dat gres cand am impartit pe camere... De fapt cele mai multe amicitii aici s-au format datorita statului impreuna. Si chiar daca se intampla sa gresesc, solutii se gasesc intotdeauna. Se pot face rocade, cunoastem directorii de hotel, proprietarii de pensiuni bine, mai schimbam cate ceva...

Voi insa sunteti toti de profil si educatie apropiati, asa ca nu e complicat deloc...Iti pot confirma cei mai vechi.. :)

Alex andra:

--- Citat din: admin din Vineri, 07 Februarie 2014, 14:19 ---Alex andra, stiu este una dintre intrebarile pe care si le face oricine... :)   [...]

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru raspuns si ne mai citim... :)

wonderland:
Prezent la apelul pentru confirmare!
Alex andra, lucrurile se aranjeaza de la sine, cand nu-ti faci prea multe griji. Ai sa vezi, mai ales daca sunteti prezenti mai mult la...impartirea camerelor, alegerea se va face firesc, natural, intuitiv.  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă