Am transmis tuturor celor care au participat la aceasta actiune fotografiile si lista cu adrese de Email. Cine nu a primit inseamna ca nu are setata adresa mea de Email in Address Book sau poate ca ceva e gresit...Oricum, daca nu ati primit scrieti-mi Email pt a va retransmite link-ul. Trebuie facuta descarcarea rapid pt ca nu este valabil prea multe zile.
Ma despart de acest topic, postand cateva din fotografiile facute de mine si scurte explicatii despre fiecare.

In drum spre Colti, un scurt popas pt a vizita Biserica Fortificata din Prejmer, o bijuterie lasata de sasi. Si intretinuta tot de ei, prin sprijinul comunitatii din Munchen...

Drumul din Brasov spre Nehoiu strabate niste locuri minunate. Aici Lacul Siriu.

In Colti am fost intampinati cu toae "onorurile"...

Cei 7 pasi spre Tronul lui Zamolxes

O multime de flori peste tot...O revarsare de verde patat de alb, mov, ciclam, galben...

"Cubul" locul in care jinduiam de atata timp sa ajung...

Locuri de o frumusete si farmec greu de reprodus sau descris. Nici pozele nu pot sa arate mare lucru...

Scari catre chilia lui Dionisie Torcatorul

Bisericuta lui Iosif - una dintre comorile ce stau ascunse in padurile din Muntii Buzaului...E nevoie intradevar de un pic de efort sa ajungi acolo...Dar ce este frumos si se obtine usor?

Fragment de disc solar ce apartinea unui templu dacic. Din pacate de data aceasta nu am reusit sa repet experientele ce le-am avut acolo... Sau era descarcat sau nu eram eu in starea cea mai buna...

"Cubul" vazut de aproape....

O locuinta rupestra nou descoperita de Diana. Mai degraba as crede ca este vorba tot de o "Ghereta", dar mult mai simpla. De acolo se putea veghea, in conditiile in care dealul era golas, toata valea...

Fundatura, un loc in care au salasuit mai multi asceti...

Piatra ingaurita - un alt salas monahal

Agatonul Nou - ascuns si acesta adanc in padurile Buzaului