M-am intors din circuitul Irlanda - Scotia, asa ca azi am sa fiu...pe aici. Mi-a spus Samiza ca au aparut destul de multe schimbari in lista, va fi nevoie sa o reiau sa vad cine vine, cine urca din Bucuresti, cine merge cu mine din Sibiu...Am sa comunic ceva mai tarziu si numele soferelui si de asemenea numarul lui de telefon. Pe care am sa va rog sa-l folositi doar in situatii speciale...

Dupa norocul fantastic care cred ca ar trebui inregistrat in Cartea Recordurilor - am avut 11 zile consecutive de calatorie in Irlanda, Irlanda de Nord si Scotia - fara ploaie!!!!

, sper ca la fel, in Tara Luanei, vom avea parte de vreme buna...
Prognozele asa arata:
http://www.vremea.net/Vremea-in-Buzau-judetul-Buzau/prognoza-meteo-pe-7-zileVreme intre 18 - 25 de grade, innorat uneori dar fara ploaie. Asta nu inseamna ca va puteti lasa pelerina acasa...Sper foarte mult ca toata lumea a inteles ca e vorba de munte si ca e nevoie de echipament, ma refer in special la ghete (nu adidasi, nu tenisi sau alt tip de incaltaminte improprie acestui tip de actiune), apoi la rucsac, la pelerina, la lanterna sau frontala, etc.
Imi doresc sa veniti cu voie buna si cu dorinta de a comunica, de a socializa in grup. Mergem sa vedem locuri si lucruri foarte interesante, dar si sa ne revedem prieteni din alte excursii si sa ne facem unii noi. Grupul este mare asa ca permite usor comunicarea si ...distractia. Prima seara nu o sa facem decat sa ne cunoastem, dar din a doua, dupa coborarea in sat o sa avem si petreceri de seara, la care sper ca o sa participati cu totii...Chiar daca a doua zi vom avea de facut ceva efort...
Cine nu o cunoaste pe Diana, va pot garanta ca o sa va placa mult, o sa fiti foarte incantati de ea si de explicatiile pe care are sa vi le dea pe parcursul excursiei. Rugamintea este sa tineti grupul compact, sa nu va intindeti cu sirul pe mare distanta. Diana are sa adopte un pas in care daca aveti o conditie fizica medie va puteti tine cu usurinta, este obisnuita cu turistii si nu-i confunda cu alpinistii...Eu am sa fac tot posibilul ca din spate sa nu las grupul sa se desfasoare ca un ghem ci sa stea strans, dar depinde mult si de voi sa intelegeti ca trebuie s tineti aproape.
Pt gustarea de pranz aveti doua variante: sau discutati cu gazda sa va pregateasca ceva sau va cumparati ceva de la magazinul satesc de langa noi. Cina si micul dejun intra in tarif. Puteti sa va luati niste batoane energetice si Snickers, va ajuta mult la efort... Cam atat deocamdata.