Autor Subiect: Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 12 - 15 iunie 2014  (Citit de 38477 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mateo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 12 - 15 iunie 2014
« Răspuns #60 : Marți, 03 Iunie 2014, 18:44 »
Microbuz Bucuresti

1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.
 8. Paula M. - urcare din Buzau
 9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
.....

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.
5. Stela M - urcare din Brasov

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #61 : Joi, 05 Iunie 2014, 13:41 »
Mi-a comunicat Samiza ca exista o renuntare, deci in acest moment este un loc liber. Pt ca mai este foarte putin timp apelati-o tf pe Samiza: 0745 106526

Offline vivi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #62 : Marți, 10 Iunie 2014, 16:06 »
Dragii mei,
Stie cineva care este punctul de intalnire pentru grupul din Bucuresti?

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #63 : Marți, 10 Iunie 2014, 17:51 »
   Draga Vivi, cauta la pag.2 a acestui topic.Acolo sunt informatiile legate de microbuzul de Bucuresti !

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #64 : Marți, 10 Iunie 2014, 17:59 »
   In alta ordine de idei ,nu va uitati pelerinele de ploaie (acolo cand ploua,ploua,nu se incurca).Bocanci de schimb neaparat.Cardurile de memorie ale aparatelor foto sa  aiba cat mai mult spatiu de stocare-ca aveti ce fotografia. Nu va uitati incarcatoarele telefoanelor acasa.Semnal nu e( anuntati-va familiile si cunostintele ca nu puteti lua legatura decit foarte greu si eventual cu totul accidental). Luati-va ceva banuti in plus la voi ,pentru ca ,daca va place ce vedeti si auziti,puteti cumpara cartea Dianei,ghida si puteti cumpara chilimbar de la Muzeul din Colti. Va doresc drum bun ,timp bun si asa cum cred ca am mai scris pe aici,sper sa va bucurati de aceasta incursiune in legendele trecutului,la fel de mult ca si mine ! :)

Offline vivi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #65 : Marți, 10 Iunie 2014, 20:08 »
Multumesc, Mimi!

Offline George Finta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #66 : Marți, 10 Iunie 2014, 21:52 »
Cine ma invata si pe mine sa folosesc platforma?

Offline George Finta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #67 : Marți, 10 Iunie 2014, 21:57 »
Am reusit o postare! :applause:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #68 : Miercuri, 11 Iunie 2014, 07:51 »
M-am intors din circuitul Irlanda - Scotia, asa ca azi am sa fiu...pe aici. Mi-a spus Samiza ca au aparut destul de multe schimbari in lista, va fi nevoie sa o reiau sa vad cine vine, cine urca din Bucuresti, cine merge cu mine din Sibiu...Am sa comunic ceva mai tarziu si numele soferelui si de asemenea numarul lui de telefon. Pe care am sa va rog sa-l folositi doar in situatii speciale... :)

Dupa norocul fantastic care cred ca ar trebui inregistrat in Cartea Recordurilor - am avut 11 zile consecutive de calatorie in Irlanda, Irlanda de Nord si Scotia - fara ploaie!!!! :dance: :dance: :dance:, sper ca la fel, in Tara Luanei, vom avea parte de vreme buna... ::) :)

Prognozele asa arata: http://www.vremea.net/Vremea-in-Buzau-judetul-Buzau/prognoza-meteo-pe-7-zile
Vreme intre 18 - 25 de grade, innorat uneori dar fara ploaie. Asta nu inseamna ca va puteti lasa pelerina acasa...Sper foarte mult ca toata lumea a inteles ca e vorba de munte si ca e nevoie de echipament, ma refer in special la ghete (nu adidasi, nu tenisi sau alt tip de incaltaminte improprie acestui tip de actiune), apoi la rucsac, la pelerina, la lanterna sau frontala, etc.

Imi doresc sa veniti cu voie buna si cu dorinta de a comunica, de a socializa in grup. Mergem sa vedem locuri si lucruri foarte interesante, dar si sa ne revedem prieteni din alte excursii si sa ne facem unii noi. Grupul este mare asa ca permite usor comunicarea si ...distractia. Prima seara nu o sa facem decat sa ne cunoastem, dar din a doua, dupa coborarea in sat o sa avem si petreceri de seara, la care sper ca o sa participati cu totii...Chiar daca a doua zi vom avea de facut ceva efort...

Cine nu o cunoaste pe Diana, va pot garanta ca o sa va placa mult, o sa fiti foarte incantati de ea si de explicatiile pe care are sa vi le dea pe parcursul excursiei. Rugamintea este sa tineti grupul compact, sa nu va intindeti cu sirul pe mare distanta. Diana are sa adopte un pas in care daca aveti o conditie fizica medie va puteti tine cu usurinta, este obisnuita cu turistii si nu-i confunda cu alpinistii...Eu am sa fac tot posibilul ca din spate sa nu las grupul sa se desfasoare ca un ghem ci sa stea strans, dar depinde mult si de voi sa intelegeti ca trebuie s tineti aproape.

Pt gustarea de pranz aveti doua variante: sau discutati cu gazda sa va pregateasca ceva sau va cumparati ceva de la magazinul satesc de langa noi. Cina si micul dejun intra in tarif. Puteti sa va luati niste batoane energetice si Snickers, va ajuta mult la efort... Cam atat deocamdata.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #69 : Miercuri, 11 Iunie 2014, 11:21 »
Ramane asa cum am anuntat prima data, masina este AG 71 DTA, iar soferul se numeste Vladu Danut si are numarul de telefon mobil: 0742 019 711. Am inteles de la patronul sau ca deja  a fost sunat de doua persoane.

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #70 : Miercuri, 11 Iunie 2014, 13:59 »
Bine ai revenit Gigi!
Eu voi renunta la locul din microbuzul care vine din Bucuresti... Ajung in Buzau la ora 11 si ar trebui sa stau cateva ore bune pana apar ceilalti. Asa ca am sa iau o cursa locala pana in comuna Colti, si, dupa calculele mele care sper sa nu fie eronate, voi ajunge in jur de ora 14, adica la putin timp dupa cei din Sibiu.

E ok Gigi daca te sun cand sunt in Colti, sa stabilim unde va trebui sa ajung?

Voi relua din nou lista :
 1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.
 8.
 9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
.....

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.

Offline roxs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #71 : Miercuri, 11 Iunie 2014, 14:01 »
Buna ziua,
Voi merge si eu in excursia in Tara Luanei, plecand din Bucuresti. Sper sa avem vreme buna  :)
Microbuz Bucuresti

1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.
 8. Paula M. - urcare din Buzau
 9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
18. Roxana S.

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #72 : Miercuri, 11 Iunie 2014, 15:29 »
Reiau lista, fara mine..

Microbuz Bucuresti

1. Florin I.
 2. Stela G.
 3. ..............
 4. Opran C.
 5. Ani Marie U.
 6. Iulia M.
 7. Crina Z.

9. Adina I. -  Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
18. Roxana S.

Microbuz Sibiu

1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.

Offline rodisolo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #73 : Luni, 16 Iunie 2014, 00:25 »
Ne-am intors din Tara Luanei. Au fost zile superbe, pline de date stiintifice, legende si mistere. Ca totdeauna, Gigi Cindea a organizat totul impecabil. Pe linga bogatia de informatie, cred ca fiecare am invatat ceva nou despre noi insine. Locurile nu s-au lasat usor descoperite, asa cred, ca ni s-au revelat dupa trecerea citorva "praguri" mai mult interioare. Am intilnit-o pe Diana Gavrila, fiinta (doar) aparent fragila, de o uimitoare tenacitate si mare iubitoare a locurilor mustind de istorie straveche.
Nici eu nu voi descrie amanuntit cele petrecute, prietenii stiu de ce... iar viitorilor le las bucuria de a afla.
Orice as spune, ar fi prea putin. Stiti ceva?  Dupa 4 zile "in munti", printre ierburi fosnitoare, cintec de privighetoare, tiriit de greieri, rugi de fragi, flori si copaci, pietre fermecate, ma intorc cu inima strinsa in... Jungla urbana.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #74 : Luni, 16 Iunie 2014, 07:42 »
Da, s-a sfarsit un nou episod in Tara Luanei. O noua "generatie" a facut cunostiinta cu locurile acelea minunate, cu vestigiile rupestre, cu padurile, cu poienile pline cu flori. Si cu Diana, omul caruia i se datoreaza in mare masura exodul de oameni interesati sa "descopere" Muntii Buzaului. Pentru mine a fost a nu stiu cata oara cand ajung acolo si nu ma mai satur...M-am bucurat din nou revazand Luana...
Am sa revad totul inca o data spre iarna, cand am sa incerc, la invitatia Dianei, sa cunosc mult mai multe...Zona ascunde nenumarate lucruri interesante, nu doar cele pe care reuseste sa ni le prezinte ea in cele doar 3-4 zile...Astept cu nerabdare sa le descopar, imi doresc mult sa vad si sa inteleg cum se cauta chihlimbarul, vreau sa simt din nou energia acelor locuri...