Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 12 - 15 iunie 2014
Mateo:
Microbuz Bucuresti
1. Florin I.
2. Stela G.
3. ..............
4. Opran C.
5. Ani Marie U.
6. Iulia M.
7. Crina Z.
8. Paula M. - urcare din Buzau
9. Adina I. - Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.Bogdan M.
.....
Microbuz Sibiu
1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.
5. Stela M - urcare din Brasov
admin:
Mi-a comunicat Samiza ca exista o renuntare, deci in acest moment este un loc liber. Pt ca mai este foarte putin timp apelati-o tf pe Samiza: 0745 106526
vivi:
Dragii mei,
Stie cineva care este punctul de intalnire pentru grupul din Bucuresti?
Mimi:
Draga Vivi, cauta la pag.2 a acestui topic.Acolo sunt informatiile legate de microbuzul de Bucuresti !
Mimi:
In alta ordine de idei ,nu va uitati pelerinele de ploaie (acolo cand ploua,ploua,nu se incurca).Bocanci de schimb neaparat.Cardurile de memorie ale aparatelor foto sa aiba cat mai mult spatiu de stocare-ca aveti ce fotografia. Nu va uitati incarcatoarele telefoanelor acasa.Semnal nu e( anuntati-va familiile si cunostintele ca nu puteti lua legatura decit foarte greu si eventual cu totul accidental). Luati-va ceva banuti in plus la voi ,pentru ca ,daca va place ce vedeti si auziti,puteti cumpara cartea Dianei,ghida si puteti cumpara chilimbar de la Muzeul din Colti. Va doresc drum bun ,timp bun si asa cum cred ca am mai scris pe aici,sper sa va bucurati de aceasta incursiune in legendele trecutului,la fel de mult ca si mine ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă